Ακούστε το 6κύλινδρο μοτέρ υποβρυχίου να στροφάρει στις… 375 σ.α.λ. (+video)

Κινητήρας που κατασκευάστηκε πριν από 100 χρόνια εξακολουθεί να γυρίζει! Δείτε τον εντυπωσιακό εξακύλινδρο κινητήρα που ανήκει σε γερμανικό υποβρύχιο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κινητήρας υποβρυχίου

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρουσιάσει περίεργους κινητήρες που ξεφεύγουν από τα δεδομένα της αυτοκίνησης, όπως για παράδειγμα το μοτέρ μοτοσυκλέτας με τους περισσότερους κυλίνδρους στον κόσμο. Αυτή τη φορά θα δούμε κάτι τελείως διαφορετικό, αλλά εξίσου ενδιαφέρον. Κινητήρας γερμανικού υποβρυχίου που χρονολογείται στο 1917 παίρνεις μπροστά και εντυπωσιάζει.

Διαβάστε επίσης: Βενζίνη στους μισούς κυλίνδρους, diesel στους άλλους. Θα λειτουργήσει;

Μπορεί η χωρητικότητα του κινητήρα να παραμένει άγνωστη, αλλά το video του καναλιού “MasterMilo” μας ενημερώνει ότι ο τεράστιος κινητήρας είναι εξακύλινδρος diesel και κατασκευάστηκε από την MAN. Πρόκειται για εταιρεία που είναι πολύ γνωστή κυρίως λόγω της κατασκευής οχημάτων βαρέου τύπου.


Όπως αναφέρεται και στην περιγραφή του video, ο εν λόγω κινητήρας αποδίδει 430 ίππους στις 375 σ.α.λ. Με το που πάρει μπροστά θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τον μηχανισμό με τον οποίο κινούνται οι βαλβίδες του τεράστιου κινητήρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.