Ανασκόπηση: Πέντε γεγονότα που “σημάδεψαν” τη χρονιά που μας πέρασε

Σκόνη στα βουνά, "χάος" στα social media! Πάμε να δούμε τα πέντε σημαντικότερα αυτοκινητιστικά γεγονότα που μας απασχόλησαν μέσα στο 2021...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Γεγονότα 2021

“Βαδίζουμε” ολοταχώς προς το τέλος του 2021 και η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει. Για ακόμα μία φορά, η φετινή σεζόν στιγματίστηκε από την πανδημία, η οποία επηρέασε και τον χώρο της αυτοκίνησης. Ωστόσο, από την συντακτική ομάδα του traction.gr γράφτηκαν περισσότερα από 2.500 άρθρα και το site δεν σταμάτησε ούτε μέρα να λειτουργεί ακόμη και υπό αυτές τις αντίξοες συνθήκες! Πάμε να δούμε τις πέντε ειδήσεις από τον τομέα του αυτοκινήτου στην χώρα μας που θεωρώ ότι “σημάδεψαν” τη χρονιά που μας πέρασε και συζητήθηκαν πολύ αλλά καθόρισαν και ως έναν βαθμό την καθημερινότητά μας!

Μιας και αναφέρθηκα στην πανδημία, ας ξεκινήσουμε με την έλλειψη ημιαγωγών. Η μειωμένη παραγωγή λόγω κλειστών εργοστασίων, αλλά και η αυξημένη ζήτηση οδήγησε σε μεγάλες καθυστερήσεις στην παραγωγή αυτοκινήτων. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες και οι περιπτώσεις όπου μονάδες ανέστειλαν την λειτουργία τους λόγω της έλλειψης chips, ενώ οι αναμονές παράδοσης νέων αυτοκινήτων ξεπέρασαν ακόμη και το έτος!

Από τους ημιαγωγούς πάμε στην ηλεκτροκίνηση και πιο συγκεκριμένα, στις πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μέσα στο 2021, η Νορβηγία έγινε η πρώτη χώρα παγκοσμίως όπου οι πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων ξεπέρασαν τα οχήματα που τροφοδοτούνται με βενζίνη, πετρέλαιο, αλλά και τα υβριδικά οχήματα. Κάτι τέτοιο, όπως μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ, μόνο τυχαίο δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, δεδομένου ότι στη Νορβηγία τα κίνητρα για αγορά ηλεκτρικών δόθηκαν πριν από πολλά χρόνια.

Συνεχίζουμε με την Formula 1 και το επικό φινάλε του πρωταθλήματος που προκάλεσε ατέρμονες συζητήσεις και αναλύσεις. Το συμπέρασμα είναι ότι είδαμε έναν εκπληκτικό γύρο με πρωταγωνιστές τους Lewis Hamilton και Max Verstappen, με τον δεύτερο να κατακτά τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του. Αναλυτικότερα εδώ!

Verstappen Hamilton

Από τη λίστα με τα γεγονότα που “σημάδεψαν” την αυτοκίνηση στην Ελλάδα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει μία αναφορά στο Chaοs, το εγχείρημα του Σπύρου Πανόπουλου, που έφερε πραγματικά χάος στα social media. Αφήνω στην άκρη τα σχόλια από τα δύο στρατόπεδα στα οποία χωρίστηκε όλο το διαδίκτυο, έπειτα και από την ανακοίνωση του ίδιου του εμπνευστή του Chaos (που μιλούσε για ανθέλληνες και haters) και δηλώνω ξεκάθαρα ότι εύχομαι να βγει κάτι θετικό μέσα από αυτή την ιστορία.

Για το τέλος δεν μπορούσα να αφήσω τίποτα άλλο πέρα από το Ράλι Ακρόπολις, το οποίο μέσα στο 2021 επέστρεψε στην χώρα μας. Τα βουνά μας “κάλεσαν” κι εμείς ανταποκριθήκαμε στο “κάλεσμά” τους! Η προσέλευση ήταν μεγάλη, θεατές ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας στις ειδικές διαδρομές και γέμισαν με σκόνη τα ρούχα τους. Πατώντας εδώ μπορείτε να θυμηθείτε τι συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ράλι Ακρόπολις 2021. Και με την “μαγική” φωτογραφία που ακολουθεί… αποχαιρετάμε την φετινή σεζόν!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.