Αντικείμενα στο ταμπλό: Μία συνήθεια που μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη!

Ένας αερόσακος μπορεί να ξεπεράσει τα 300 χλμ./ώρα όταν ανοίγει. Σκεφτείτε τι θα συμβεί αν συναντήσει αντικείμενα στο ταμπλό καθώς αναπτύσσεται!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο να βλέπουμε τους οδηγούς να τοποθετούν διάφορα αντικείμενα στο ταμπλό. To Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας (MKJR), όμως, προειδοποιεί ότι πρόκειται για μία συνήθεια που σε συγκεκριμένες περιπτώσεις θα γίνει πολύ επικίνδυνη.

Διαβάστε επίσης: Χρήσιμα tips ώστε οι αποσκευές να μην γίνουν απειλή για τους επιβάτες

Μπορεί για παράδειγμα οι μινιατούρες ή τα μικρά παιχνίδια να φαίνονται τελείως ακίνδυνα, αλλά η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος, η πρόκληση σοβαρού τραυματισμού είναι πολύ πιθανή, ειδικά αν είναι τοποθετημένα στο πεδίο δράσης του αερόσακου.

 

Στην προσπάθειά του να ενημερώσει το κοινό, το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας της Μαλαισίας “κρούει” τον κώδωνα του κινδύνου. “Σε πολλές περιπτώσεις, τα συγκεκριμένα αντικείμενα είναι εύθραυστα και κατασκευάζονται από υλικά όπως γυαλί/πλαστικό. Επίσης έχουν αιχμηρές άκρες που μπορεί να αποδειχθούν θανατηφόρες σε ένα τροχαίο”, αναφέρει χαρακτηριστικά το Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας.

Συνοδηγοί Προσοχή: Μην βάζετε τα πόδια στο ταμπλό (+videos)

Ένας αερόσακος εκτοξεύεται με τρομακτική ταχύτητα που κυμαίνεται μεταξύ 160 και 350 χλμ./ώρα. Είναι εύκολα αντιληπτό, λοιπόν, ότι κάθε μικροαντικείμενο θα μετατραπεί σε βλήμα που ενδεχομένως ακόμα και να τραυματίσει θανάσιμα κάποιον επιβάτη. Μόλις μπείτε σε ένα αυτοκίνητο, λοιπόν, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αντικείμενα στο ταμπλό, άλλωστε εκτός των άλλων σίγουρα αποσπούν την προσοχή του οδηγού, ίσως και την ορατότητά του.

Πηγή: Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας (MKJR)

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.