Χρήσιμα tips ώστε οι αποσκευές να μην γίνουν απειλή για τους επιβάτες

Σε ποιο σημείο του πορτμπαγκάζ πρέπει να τοποθετούνται οι βαριές αποσκευές; Τι "παίζει" με την μπαγκαζιέρα οροφής; Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή φόρτωση!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Φόρτωση αυτοκινήτου

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού με τους εκδρομείς να φορτώνουν τις αποσκευές στο αυτοκίνητο και να ξεκινούν το ταξίδι για τις διακοπές. Πρόσφατα σας ενημερώσαμε με χρήσιμα tips για τις αποδράσεις σας, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μεταφέρεται ο σκύλος μέσα στο αυτοκίνητο. Αυτή τη φορά θα δούμε πως πρέπει να τοποθετούνται στο αυτοκίνητο οι αποσκευές, ώστε να μην γίνουν απειλή για τους επιβάτες.

Crash Test: Όταν τα πίσω αντικείμενα γίνονται… δολοφόνοι (+video)

Αρχικά, οι αποσκευές δεν πρέπει να τοποθετούνται σε τυχαία θέση μέσα στο πορτμπαγκάζ. Τα βαρύτερα αντικείμενα πρέπει να βρίσκονται χαμηλά και προς τις πλάτες των πίσω καθισμάτων, ενώ αντίθετα τα ελαφριά πιο ψηλά και προς την πόρτα του πορτμπαγκάζ. Με αυτόν τον τρόπο, σε περίπτωση σύγκρουσης θα ασκηθούν μικρότερες δυνάμεις στις πλάτες των καθισμάτων.

Όσον αφορά στην καμπίνα, καλό θα είναι να μην υπάρχουν αντικείμενα σε αυτή. Ωστόσο κάποιες φορές κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο, συνεπώς προτιμούμε να τα τοποθετούμε στα πόδια των επιβατών. Εννοείται πως απαγορεύεται να ταξιδεύουμε με αντικείμενα στην εταζέρα (σκληρή επιφάνεια πάνω από το πορτμπαγκάζ), αφού σε περίπτωση ατυχήματος ή ακόμα και απότομης επιβράδυνσης θα εκτοξευθούν τραυματίζοντάς μας (ενώ περιορίζουν και την ορατότητα από το πίσω παρμπρίζ). Σε περίπτωση που είναι αναγκαίο να μεταφερθεί ένα ογκώδες αντικείμενο στην καμπίνα, επιλέγουμε να το σταθεροποιήσουμε χρησιμοποιώντας τη ζώνη ασφαλείας.

Σημαντικές είναι οι συμβουλές που δίνει η Skoda και για τις μπαγκαζιέρες οροφής. Ο Robert Šťastný, μέλος του τμήματος έρευνας της εταιρείας σχετικά με την ασφάλεια των αυτοκινήτων, τονίζει ότι πρέπει να επιλέγονται μπαγκαζιέρες που έχουν περάσει από δοκιμές πρόσκρουσης. “Κατά την αποθήκευση, το ήμισυ του συνολικού βάρους πρέπει να βρίσκεται στη μέση, το ένα τέταρτο μπροστά και το ένα τέταρτο πίσω”, αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ αιχμηρά αντικείμενα απαγορεύεται να τοποθετούνται εκεί. Τέλος, ένα έξυπνο tip είναι στο εμπρός μέρος της μπαγκαζιέρας να τοποθετούνται μαλακές αποσκευές, όπως κουβέρτες. Με αυτόν τον τρόπο η κινητική ενέργεια των βαρύτερων αντικειμένων θα απορροφηθεί σε περίπτωση έντονης επιβράδυνσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.