Χρήσιμα: Ο λόγος που υπάρχει αυτό το καπάκι στον “ουρανό” του αυτοκινήτου

Πιθανόν να έχετε δει τέσσερα τέτοια πλαστικά καπάκια στην οροφή του αυτοκινήτου σας. Πάμε να δούμε για ποιον λόγο υπάρχουν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
καπάκι οροφή

Στα περισσότερα αυτοκίνητα, αν παρατηρήσετε τον “ουρανό” του αμαξώματος, θα δείτε ότι υπάρχουν τέσσερα πλαστικά καπάκια, όπως αυτό που βλέπουμε στην φωτογραφία. Η ύπαρξή τους εννοείται ότι μόνο τυχαία δεν είναι και σε αυτό το video θα δούμε για ποιον λόγο υπάρχουν.

Χρήσιμα: Υπάρχει ένα κουμπί κάτω από το γκάζι. Γνωρίζεις τον λόγο;

Τα συγκεκριμένα καπάκια άλλες φορές είναι αφαιρούμενα και άλλες φορές συρόμενα. Όπως και να ‘χει όμως, μόλις μετακινηθούν εμφανίζεται μία οπή. Έχει προβλέψει ο κατασκευαστής να βρίσκεται εκεί ώστε ο χρήστης να μπορεί να τοποθετήσει μπάρες οροφής στο όχημα και στη συνέχεια να εγκαταστήσει μία μπαγκαζιέρα αυξάνοντας τον διαθέσιμο όγκο για αποσκευές.


Πλέον, τα περισσότερα αυτοκίνητα, κυρίως SUV και station wagon, δεν εξοπλίζονται με τέτοια πλαστικά clips. Την θέση τους έχουν πάρει οι ράγες οροφής, οι οποίες υπάρχουν για την ίδιο ακριβώς λόγο, την στερέωση μπάρας, ώστε να γίνει εγκατάσταση μπαγκαζιέρας οροφής.

Συμβουλές για φόρτωση αποσκευών σε μπαγκαζιέρα
Ένας σημαντικός κανόνας κατά την φόρτωση των αποσκευών είναι ο εξής: “το ήμισυ του συνολικού βάρους πρέπει να βρίσκεται στη μέση, το ένα τέταρτο μπροστά και το ένα τέταρτο πίσω”. Επιπλέον, ένα έξυπνο tip είναι στο εμπρός μέρος της μπαγκαζιέρας να τοποθετούνται μαλακές αποσκευές, όπως κουβέρτες. Με αυτόν τον τρόπο η κινητική ενέργεια των βαρύτερων αντικειμένων θα απορροφηθεί σε περίπτωση έντονης επιβράδυνσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.