Πόσο χρόνο χρειάζεται το λιπαντικό για να κυκλοφορήσει στον κινητήρα; (+video)

Πόσος χρόνος χρειάζεται ώστε το λιπαντικό να φτάσει σε κάθε σημείο του κινητήρα μόλις βάλουμε μπροστά; Δείτε την απάντηση σε ένα κατατοπιστικό video!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Έχετε ακούσει ότι περίπου το 90% τις φθοράς ενός κινητήρα γίνεται στα πρώτα λεπτά της λειτουργίας του; Ένας από τους βασικότερους λόγους είναι ότι απαιτείται κάποιος χρόνος ώστε το λάδι να φτάσει σε όλα τα κινούμενα μέρη. Σε πόση ώρα πιστεύετε ότι το λιπαντικό έχει «ταξιδέψει» σε κάθε γωνιά του μοτέρ;

Διαβάστε επίσης: Χρειάζεται ζέσταμα ο κινητήρας; Τι λέει ο ειδικός;

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, μόλις ο οδηγός θέσει τον κινητήρα σε λειτουργία, ενεργοποιείται η αντλία λιπαντικού. Μέχρι τη στιγμή της εκκίνησης, σχεδόν όλο το λάδι βρίσκεται στο κάρτερ του κινητήρα. Το πρώτο στάδιο είναι η αναρρόφηση λαδιού από την αντλία.


Δείτε επίσης: Αυτή είναι η ισχυρότερη, πολιτική Alfa Romeo, που κατασκευάστηκε ποτέ 

Πρώτη «στάση» στη διαδρομή του λαδιού προς τα κινούμενα μέρη είναι το φίλτρο. Στη συνέχεια, ανάλογα με τον τρόπο που έχει σχεδιαστεί το κύκλωμα λίπανσης του κινητήρα, το λιπαντικό κατευθύνεται προς τα κουζινέτα του στροφαλοφόρου άξονα και τον στροφαλοθάλαμο. Η διαδρομή ολοκληρώνεται με τη λίπανση της κυλινδροκεφαλής και των εκκεντροφόρων.

Η λέξη που πρέπει να θυμάσαι για να κάνεις μόνος τον έλεγχο του αυτοκινήτου σου

Η διαδικασία αυτή απαιτεί κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να ολοκληρωθεί. Όπως θα δείτε και στο κατατοπιστικό video που ακολουθεί, ένα διάστημα 10 με 12 δευτερολέπτων είναι αρκετό ώστε το λάδι να «ταξιδέψει» σε κάθε κινούμενο μέρος του κινητήρα.

Πριν δείτε το «animation», να υπενθυμίσουμε ότι τα σύγχρονα λιπαντικά δημιουργούν ένα λεπτό φιλμ που προστατεύει τα κινούμενα μέρη στα πρώτα δευτερόλεπτα λειτουργίας του κινητήρα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.