Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη λειτουργία του ESP (+video)

Το 2014 ήταν πολύ σημαντική χρονιά για την αυτοκίνηση. Ο λόγος είναι ότι καθιερώθηκε το ESP σε κάθε νέο αυτοκίνητο στην Ευρώπη. Ας το γνωρίσουμε καλύτερα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μία από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις των τελευταίων ετών στο χώρο του αυτοκίνητου και στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας είναι το ESP. Αυτό, απογείωσε την ενεργητική ασφάλεια και, μαζί με το ABS, άλλαξε τη συμπεριφορά των σύγχρονων οχημάτων. Ας δούμε κάποιες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουμε!

Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου δυναμικής ευστάθειας είναι απαραίτητο για κάθε αυτοκίνητο που πωλείται στην Ευρώπη από το 2014 και μετά. Σύμφωνα με έρευνες έχει αποδειχθεί σωτήριο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η πιθανότητα συμμετοχής σε θανατηφόρο δυστύχημα μειώνεται κατά 25% αν το όχημα εξοπλίζεται με ESP. Επιπλέον, στη Σουηδία έχουν μειωθεί κατά 32% οι συγκρούσεις τις βροχερές ημέρες από τότε που το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας έγινε υποχρεωτικό.

Διαβάστε ακόμα: Χρειάζεται ζέσταμα ο κινητήρας; Τι λέει ο ειδικός;


Η λειτουργία του είναι σε γενικές γραμμές εύκολα κατανοητή. Υπάρχουν αρκετοί αισθητήρες που συλλέγουν δεδομένα όπως τη γωνία του τιμονιού, τη γωνιακή ταχύτητα των τροχών και την πραγματική ταχύτητα του οχήματος. Φανταστείτε τώρα δύο διαφορετικούς κόσμους. Ο ένας είναι ο ιδανικός κόσμος, όπου η μεταφορική ταχύτητα του οχήματος πρέπει να συμβαδίζει πάντα με την γωνιακή ταχύτητα των τροχών. Σε αυτόν τον κόσμο η φράση «απώλεια πρόσφυσης» είναι άγνωστη.

Ο δεύτερος κόσμος είναι ο πραγματικός, αυτός δηλαδή που προκύπτει από τα δεδομένα των αισθητήρων του συστήματος. Μόλις ο εγκέφαλος αντιληφθεί ότι ο πραγματικός κόσμος διαφέρει από τον ιδανικό, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Το φαινόμενο της απώλειας πρόσφυσης έχει κάνει την εμφάνισή του. Από εκεί και πέρα το αυτοκίνητο φρενάρει τους κατάλληλους τροχούς ή διακόπτει την ισχύ του κινητήρα προκειμένου να διορθωθεί η τροχιά του οχήματος.

Τεχνικό: Τι είναι ο αισθητήρας λάμδα;

Κάπου εδώ, να αναφέρουμε ότι η μονάδα του ESP «συγκρίνει» τους δύο κόσμους που αναφέραμε σχεδόν 25 φορές ανά δευτερόλεπτο. Μάλιστα πολλές φορές επεμβαίνει χωρίς καν να το καταλάβει ο οδηγός. Καταλαβαίνετε ότι ούτε ένας πιλότος της Formula 1 δεν είναι ικανός να αντιδράσει ταχύτερα από ένα σύστημα ηλεκτρονικής ευστάθειας.

Σε διαφορετικές αυτοκινητοβιομηχανίες ενδεχομένως να συναντήσετε το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας με διαφορετική ονομασία. ESP, ESC, DSC και VDC είναι οι επικρατέστερες ονομασίες. Σημασία έχει ότι κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Σώζουν ζωές!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.