Αυτός είναι ο καλύτερος προσομοιωτής του πλανήτη (+video)

Αυτός ο προσομοιωτής προορίζεται για ομάδες της Formula 1 και όχι μόνο. Σίγουρα είναι όνειρο ζωής για πολλούς gamers εκεί έξω...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
προσομοιωτής

Ένας προσομοιωτής οδήγησης θα μπορούσε να είναι το ονειρικό δώρο για κάθε gamer και κυρίως για όσους λατρεύουν τα βιντεοπαιχνίδια ταχύτητας. Στην προκειμένη περίπτωση, βέβαια, δεν έχουμε να κάνουμε με έναν απλό προσομοιωτή, αλλά με τον καλύτερο του πλανήτη. Βέβαια, η χρήση του δεν προορίζεται ακριβώς για gaming.

Διαβάστε επίσης: 5+1 ρετρό racing video games που μας έκαναν να… μένουμε σπίτι (+videos) 

Το μηχάνημα που βλέπουμε κατασκευάστηκε από την εταιρεία Dynisma, η οποία ειδικεύεται στην τεχνολογία προσομοίωσης κίνησης και εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή τη φορά, με το νέο της προιόν ελκύει τα βλέμματα όλων παρουσιάζοντας τον καλύτερο προσομοιωτή αγωνιστικής οδήγησης. Ονομάζεται DMG-1 και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ομάδες μηχανοκίνητου αθλητισμού και για επιχειρήσεις που ειδικεύονται στον τομέα της αυτοκίνησης.

Η εταιρεία Dymisma αναφέρει ότι είναι τουλάχιστον 50% καλύτερος σε απόδοση και ακρίβεια από κάθε αντίπαλο και για την ανάπτυξή του εργάστηκαν άνθρωποι που έχουν εργαστεί για χρόνια στους προσομοιωτές ομάδων της Formula 1. Πλέον, με αυτόν τον προσομοιωτή, μία εταιρεία ελαστικών για παράδειγμα θα μπορεί να πραγματοποιήσει δοκιμές εξέλιξης με ακριβή στοιχεία σε ένα άκρως ρεαλιστικό, ψηφιακό περιβάλλον. Το μεγάλο πλεονέκτημα θα είναι ασφαλώς η εξοικονόμηση πόρων, αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος.

26 χρόνια Playstation: Η κονσόλα που μας έκανε… οδηγούς αγώνων

“Η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία ξοδεύει πάνω από 8 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως σε κατασκευή πρωτότυπων οχημάτων και δοκιμές. Πλέον, ο προσομοιωτής DMG-1 μπορεί να μειώσει το κόστος, το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και το χρόνο που απαιτείται για τη δοκιμή”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Ashley Warne, Διευθύνων Σύμβουλος της Dynisma.

Σχετικά με τον προσομοιωτή, οι τεχνικές πληροφορίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα είναι ελάχιστες, μιας και δεν πρόκειται για ένα προιον που πωλείται μαζικά. Ωστόσο, η εταιρεία αναφέρει ότι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά είναι ο χρόνος αντίδρασης που βρίσκεται κάτω από τα 4 ms, χαμηλότερος από κάθε άλλο αντίστοιχο μηχάνημα. Κύρια αιτία είναι η τεχνολογία Direct Drive, η οποία εξαλείφει τις τριβές και την αδράνεια των εξαρτημάτων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.