Χαμηλωμένη BMW M3 Touring για… άτακτους οικογενειάρχες (+video)

Ακόμα δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει η νέα BMW M3 Touring και ήδη έχουμε την πρώτη μικρής έκτασης μεν, μετατροπή δε, με την H&R να διαθέτει ένα kit ελατηρίων που χαμηλώνουν το αυτοκίνητο, προσδίδοντας του έξτρα δυναμισμό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ένας μήνας έχει περάσει από την επίσημη παρουσίαση του πρώτου station που λαμβάνει το πολυπόθητο “M” της BMW. Δεν είναι το πρώτο γρήγορο αυτοκίνητο που παρουσιάζεται στην κατηγορία αλλά είναι το πρώτο M, κάτι που πολύς κόσμος περίμενε καιρό και η BMW δεν είχε σκοπό να αφήσει τον ανταγωνισμό ανενόχλητο και την πελατειακή βάση ανικανοποίητη.

Η τετρακίνητη BMW M3 Touring φέρει ένα εξακύλινδρο σε σειρά μηχανικό σύνολο που αποδίδει 510 ίππους, ενώ οι μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι, συνέπεια της station σχεδίασης τους αμαξώματος, είναι στο σύνολο τους στοιχεία που απευθύνονται σε… γρήγορες οικογένειες ή για να το θέσουμε στερεοτυπικά, σε γρήγορους οικογενειάρχες.

Αν είμαστε για ένα πράγμα σίγουροι, είναι πως οι απανταχού βελτιωτές, οι εταιρείες παραγωγής αξεσουάρ και οι κατασκευαστές επί μέρους aftermarket στοιχείων, το περίμεναν στη γωνία το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και μέσα στο επόμενο διάστημα πρόκειται να δούμε πολλά, από απλές “μόντες” μέχρι εξωφρενικά πράγματα.


H H&R είναι η πρώτη που σέρνει τον χορό στην προκειμένη περίπτωση, με το σετ ελατηρίων που κυκλοφόρησε για την BMW M3 Touring. Mε την εφαρμογή τους, το αυτοκίνητο έρχεται από 25 μέχρι 35 χλστ. πιο χαμηλά στο μπροστινό άξονα (αναλόγως του Kit που θα επιλεχθεί), ενώ η τιμή αυτή είναι standard για τον πίσω άξονα στα 15 χλστ.

Μιας και τα ελατήρια είναι δύσκολο να αποτυπωθούν φωτογραφικά, η H&R φρόντισε να υπερτονίσει το χαμηλό προφίλ που προσδίδει στο αυτοκίνητο το προϊόν της, τοποθετώντας του ζάντες της Yido Performance σε διαστάσεις 20 ιντσών μπροστά και 21 πίσω, ενώ πολύ σωστά επιλέχθηκε μια μαύρη M3 Touring ως μοντέλο, αποπνέοντας την αρμόζουσα “κακία” στην όλη εικόνα.

Τι θα ακολουθήσει; Προσδεθείτε, έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.