Χρυσή μπάλα: Παρέλαβε ο Messi, αλλά ποιοι παρέδωσαν; (+video)

Η χρυσή μπάλα έφτασε στην εκδήλωση με μία Alpine 110S ισχύος 292 ίππων. Στο video που ακολουθεί θα δείτε ποιοι βρίσκονταν πίσω από τα κράνη!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Χρυσή μπάλα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Lionel Messi κατακτά την χρυσή μπάλα! Το ξανά έκανε άλλες έξι φορές και, πιο συγκεκριμένα, το 2009, το 2010, το 2011, το 2012, το 2015 και το 2019. Ποιος, ή καλύτερα, ποιοι παρέδωσαν αυτό το ξεχωριστό βραβείο; Πάμε να δούμε ποιοι βρίσκονται κάτω από τα κατάμαυρα κράνη.

To video που ακολουθεί προέρχεται από την επίσημη σελίδα της ομάδας “Alpine F1 Team”. Τώρα η απάντηση είναι λίγο πιο εύκολη, αφού οι άνθρωποι που έφεραν τα βραβεία δεν ήταν άλλοι από τους οδηγούς της συγκεκριμένης ομάδας στη Formula 1. Ο λόγος για τους Fernando Alonso και Estaban Ocon, οι οποίοι όπως θα δείτε μετέφεραν την χρυσή μπάλα με τη νέα Alpine A110S.

Υπενθυμίζουμε ότι η Alpine 110S τροφοδοτείται από κινητήρα χωρητικότητας 1,8 λτ., ο οποίος αποδίδει 292 ίππους και 320 Nm ροπής. Το αποτέλεσμα είναι τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται μέσα σε μόλις 4,4 δλ. και η τελική ταχύτητα να φτάνει τα 260 χλμ./ώρα. Αναλυτικότερες πληροφορίες για το εν λόγω μοντέλο μπορείτε να βρείτε στο σχετικό μας κείμενο.

Ακολουθεί το video με βόλτα των δύο πιλότων στους κεντρικούς δρόμους του Παρισιού και την παράδοση των βραβείων στην εκδήλωση. Εκεί αποκαλύφθηκε και η ταυτότητά τους!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.