“Χτύπησε” ελάφι με 87 χλμ./ώρα… και έμεινε όρθιος! (+video)

Άλλη μία απόδειξη πως πίσω από τιμόνι πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι! Όπως θα δείτε στο video, το ελάφι εμφανίστηκε ξαφνικά, αλλά ο αναβάτης στάθηκε τυχερός...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ελάφι

Είναι από τις περιπτώσεις που η τύχη έρχεται να συναντήσει τις “ικανότητες” και να αποφευχθεί μία κατάσταση που θα μπορούσε έχει πολύ χειρότερη κατάληξη. Ο μοτοσυκλετιστής που θα δούμε στο video κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα ελάφι που ήρθε κατά πάνω του την ώρα που περνούσε από στροφή επαρχιακού δρόμου. Ευτυχώς, το αποτέλεσμα ήταν μόνο… υλικές ζημιές.

Το συμβάν έλαβε χώρα στον δρόμο “Blue Ridge Parkway” των Η.Π.Α. και ο αναβάτης βρισκόταν πίσω από το τιμόνι μίας Yamaha FJR 1300. Ενώ περνούσε από μία ανοιχτή στροφή με ταχύτητα 87 χλμ./ώρα (54 μίλια την ώρα), εμφανίστηκε μπροστά του ένα ελάφι. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη και είναι πολύ ευτυχές το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποια πτώση έπειτα από “επαφή” με ένα τόσο ογκώδες ζώο.

Σίγουρα η τύχη ήταν με το μέρος του αναβάτη, μιας και η κλίση της σύγκρουσης ήταν τέτοια που δεν τον έριξε στο έδαφος, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι συνέβαλε και ο ίδιος για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Αν για παράδειγμα είχε πιο χαλαρά τα χέρια του ίσως η κατάληξη να ήταν διαφορετική, επίσης επιβράδυνε ομαλά και δεν προχώρησε σε φρενάρισμα πανικού που ενδεχομένως να οδηγούσε σε πτώση.

Ακόμα και η ογκώδης και σταθερή μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού “έπαιξε” τον ρόλο της μιας και παρέμεινε σταθερή. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε που στα σχόλια αναφέρει πως ανυπομονεί να αγοράσει τη νέα του Yamaha FJR 1300. Ο απολογισμός, λοιπόν, ήταν μόλις ένα σπασμένο φέρινγκ. Ευχή μας είναι και το άτυχο ζώο να μην τραυματίστηκε θανάσιμα! Ακολουθεί το video από τη στιγμή της σύγκρουσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.