Δαυίδ εναντίον Γολιάθ στην πιο… απρόσμενη κόντρα της χρονιάς (Video)

Ένα μικροκαμωμένο Fiat Panda έρχεται αντιμέτωπο με το θηριώδες Ford F-350 σε μια κόντρα που γίνεται μάλιστα επί ευρωπαϊκού εδάφους, με στόχο, την διασκέδαση του κοινού.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το κανάλι “Drag Car 4K” στο Youtube είναι ένας πραγματικός “παράδεισος” για τους φίλους των αγώνων επιτάχυνσης από στάση, με δεκάδες υψηλής ποιότητας βίντεο και κόντρες μεταξύ πολύ διαφορετικών μεταξύ τους αυτοκινήτων.

Δείτε επίσης: Μπορεί ένα βελτιωμένο Subaru Impreza να τα βάλει με supercar;(video)

Σίγουρα μια από τις κόντρες που ξεχωρίζουν είναι εκείνη μεταξύ ενός Fiat Panda και του θηριώδους Ford F-350 Super Duty 6.7 Power Stroke, του πραγματικά μεγάλου αδερφού του Ford Ranger.


Με μήκος που φτάνει στα 6,4 μέτρα, πλάτος κοντά στα 2,5 μέτρα και βάρος που ξεπερνά ελαφρώς τους τρεις τόνους, το τεράστιο pickup φορτηγό της Ford έχει με το μέρος του την κατ’ επιλογή 4κίνηση αλλά και τα 1.267 Nm ροπής που παράγει ο τεράστιος υπετροφοδοτούμενος V8 diesel των 6,7 λίτρων.

Δείτε επίσης: Ένας αχυρώνας γεμάτος Σκαραβαίους… και η έκπληξη (+video)!

Από την άλλη μεριά το Fiat Panda, για να κερδίσει αυτή την κόντρα στηρίζεται στο… “αμελητέο” βάρος του αλλά και στο γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης του το έχει προικίσει με έναν μικρό υπεσυμπιεστή που φαίνεται να ανεβάζει κατακόρυφη την μέγιστη ισχύ του συγκριτικά λιλιπούτειου κινητήρα του.

Το ποιος επικρατεί τελικά σε αυτή την κόντρα μεταξύ δύο τόσο διαφορετικών αυτοκινήτων μπορείτε να το ανακαλύψετε στο βίντεο που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.