Δοκιμάζουμε το ευρωπαϊκό best seller με 1200άρη κινητήρα βενζίνης 100 ίππων

Η Peugeot αναβάθμισε το 208 και το προίκισε με εμφανισιακές αλλαγές και όχι μόνο. Αυτή την φορά το δοκιμάζουμε στην αμιγώς βενζινοκίνητη έκδοσή του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Peugeot 208 είναι από τους δυνατούς παίκτες στην κατηγορία των σουπερμίνι, καθώς παραδοσιακά φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων της κατηγορίας, πανευρωπαϊκά. Ωστόσο, έχοντας περάσει 5 χρόνια σχεδόν από την παρουσίασή του, το Update του ήταν επιβεβλημένο, προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστικό. Εδώ δοκιμάζουμε την ηλεκτρική του έκδοση, η οποία εκτός από τις σχεδιαστικές αλλαγές της έχει να επιδείξει και τεχνολογικές βελτιώσεις.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά ξεκινώντας από το παρουσιαστικό του. Το ανανεωμένο 208 ενστερνίζεται φυσικά την τελευταία σχεδιαστική τάση που επικρατεί στις τάξεις της Peugeot. Αυτές εκφράζονται με τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, στον οποίο βρίσκονται τα κάθετα LED φώτα (τρία εκατέρωθεν), ενώ νέα είναι και η μάσκα η οποία φυσικά φέρει και το νέο σήμα της μάρκας. Αλλαγμένα είναι και τα πίσω φώτα, με τις τρεις LED λωρίδες να είναι πλέον οριζόντιες και όχι κάθετες. Σε επιμέρους στοιχεία τώρα, συναντάμε νέα σχέδια ζαντών, αλλά και γυαλιστερά φρύδια στους θόλους των τροχών.

Στο εσωτερικό, η στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις οθόνη αφής των 10 ιντσών που βρίσκεται στο κέντρο είναι η βασική αλλαγή, καθώς πριν στις πιο οικονομικές εκδόσεις ήταν 7 ιντσών. Ευτυχώς στην Peugeot επέλεξαν να διατηρήσουν τους φυσικούς διακόπτες για βασικές λειτουργίες, μην θυσιάζοντας έτσι την εργονομία. Φυσικά και σε αυτή την έκδοση, η τρισδιάστατη απεικόνιση στον πίνακα πληροφοριών κλέβει τις εντυπώσεις.


Οι χώροι παραμένουν στο ίδιο επίπεδο με το προ ανανέωσης μοντέλο. Τέσσερις ενήλικες θα βολευτούν χωρίς πρόβλημα, την στιγμή που ο χώρος αποσκευών είναι στα 309 λίτρα και φτάνει στα 1.118 λίτρα με αναδίπλωση των καθισμάτων.

Σε μηχανολογικό επίπεδο, πλέον δεν συναντάμε έκδοση πετρελαίου κάτω από το καπό, καθώς ήρθε η υβριδική να πάρει την θέση του. Ωστόσο εδώ δοκιμάζουμε την έκδοση τούρμπο 1.2 PureΤech χωρίς υβριδική υποβοήθηση, η οποία αποδίδει 100 ίππους και 205 Nm και να συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων.

Το 208 στην αμιγώς βενζινοκίνητη έκδοσή του (εδώ που τα λέμε δεν υπάρχουν και πολλές τέτοιες εκδόσεις στις μέρες μας, καθώς όλο και κάποια ηλεκτρική υποβοήθηση συναντάμε στα σύγχρονα αυτοκίνητα) έχει να επιδείξει πολύ καλή ποιότητα κύλησης αλλά και εξαιρετική ηχομόνωση. Στον αυτοκινητόδρομο είναι άνετο, ενώ οι αεροδυναμικοί θόρυβοι δεν εμφανίζονται σε νόμιμες ταχύτητες. Η μέση κατανάλωσή του είναι στα 6,5 λίτρα/100 χλμ. σε πραγματικές συνθήκες.

Τα επίπεδα εξοπλισμού του ανανεωμένου Peugeot 208 είναι τρία: Active, Allure και GT. Η βασική έκδοσή του είναι η Active που ξεκινά από τα 19.500 ευρώ, με την έκδοση GT να φτάνει στα 26.500 ευρώ. Η εικονιζόμενη έκδοση της δοκιμής μας είναι η Allure είναι εξαιρετικά εξοπλισμένη, ενώ έχει να επιδείξει οθόνη και πίνακα πληροφοριών, αμφότερες 10 ιντσών και πολλούς ακόμη αυτοματισμούς καθώς και όλα τα σύγχρονα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Η τιμή της είναι στα 22.400 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.