Ε.Ε.-Ταξινομήσεις: Τα μερίδια αγοράς αναλόγως καυσίμου

Ακόμη μεγαλύτερα μερίδια απέσπασαν τα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα στις ευρωπαϊκές αγορές το πρώτο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με ανακοίνωση του ACEA.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MyAuto

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει ο Σύνδεσμος Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτου (ACEA), η εκρηκτική άνοδος που παρατηρείται στις ταξινομήσεις των ηλεκτρικών αυτοκινήτων στις ευρωπαϊκές αγορές είχε συνέχεια και στο πρώτο τρίμηνο του 2022, ενώ ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο έναντι των συμβατικών μοντέλων “πήραν” τα καινούρια υβριδικά αυτοκίνητα.

Διαβάστε επίσης – Nissan: Βάζει “stop” στα ατυχήματα με νέες τεχνολογίες αιχμής

Συγκεκριμένα και σε σχέση με το ίδιο χρονικό διάστημα του 2021 οι συνολικές ταξινομήσεις των ηλεκτρικών σχεδόν διπλασιάστηκαν τους πρώτους τρεις μήνες του 2022 και πλέον το μερίδιο τους στην Ευρώπη φτάνει στο 10% επί του συνόλου. Μάλιστα ο ACEA αναφέρει ότι τα ηλεκτρικά έχουν πλέον μεγαλύτερο μερίδιο από τα plug-in υβριδικά, τα οποία αντιστοιχούν στο 8,9% της αγοράς.


Ο ACEA αναφέρει επίσης ότι τα μοντέλα με συμβατικά συστήματα κίνησης εξακολουθούν να κυριαρχούν στην αγορά, αν και το 52,8% του μεριδίου που έχουν δείχνει ότι τα ηλεκτρικά και εξηλεκτρισμένα αυτοκίνητα δεν θα αργήσουν να πάρουν προβάδισμα, τη στιγμή που τα υβριδικά έχουν πλέον το 25,1% της αγοράς.

Τους πρώτους τρεις μήνες του έτους οι ταξινομήσεις μοντέλων με κινητήρες diesel κατέγραψαν για μία ακόμη φορά σημαντική πτώση που έφτασε στο -33,2% και τις 378.009 μονάδες. Συρρίκνωση είχαμε και στις ταξινομήσεις των μοντέλων με κινητήρες βενζίνης, τα οποία είδαν το μερίδιό τους να μειώνεται από το 40,8% του πρώτου τριμήνου του 2021 στο 36% για τους πρώτους τρεις μήνες του 2022.

Διαβάστε επίσης – Έρευνα ADAC: Τι αυτοκίνητο οδηγούν αυτοί που “καλούν” περισσότερο την οδική βοήθεια;

Τεράστια άνοδο της τάξης του 53,4% παρουσίασαν και τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν εναλλακτικά καύσιμα φτάνοντας στο σύνολο τις 224.145 ταξινομήσεις. Από τις αγορές που ξεχώρισαν ήταν εκείνη της Ρουμανίας με αύξηση 408% (!), με την Ισπανία τη Γαλλία και τη Γερμανία να ακολουθούν με 110,3%, 42,7% και 29,3% αντίστοιχα.

Τα plug-in υβριδικά ήταν η κατηγορία που σημείωσε πτώση κατά 5,3% έναντι του πρώτου τριμήνου του 2021, ωστόσο το μερίδιο τους στην Ε.Ε. αυξήθηκε λόγω της πτώσης που παρουσίασαν οι ταξινομήσεις των αυτοκίνητων deisel και βενζίνης.

Το ίδιο ποσοστό (5,3%) αλλά σε αύξηση σημείωσαν οι ταξινομήσεις των υβριδικών που έφτασαν στα 563.030 αυτοκίνητα και αποτελούν τον δεύτερο πιο δημοφιλή τύπο μοντέλου έπειτα από τα μοντέλα με συμβατικούς κινητήρες βενζίνης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.