Εκεί που η Skoda “σηκώνει” το βάρος των μπαταριών του VW Group

Περισσότερες από 1.500 μπαταρίες ημερησίως κατασκευάζει η Skoda για τις ανάγκες όλου του ομίλου. Πλέον έφτασε στον αριθμό ορόσημο των 500.000!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda Plug-In

Η συνεργασία μεταξύ εταιρειών ίδιου ομίλου δεν είναι κάτι κρυφό. Έτσι, η Skoda έχει αναλάβει το μεγάλο “βάρος” της κατασκευής μπαταριών για μοντέλα άλλων εταιρειών του ομίλου. Μάλιστα, πρόσφατα έφτασε στον απίστευτο αριθμό του μισού εκατομμυρίου μπαταριών.

Η εν λόγω διαδικασία πραγματοποιείται στο κεντρικό εργοστάσιο Mladá Boleslav. Εκεί, δημιουργούνται με ταχύτατο ρυθμό μπαταρίες που θα τοποθετηθούν αργότερα σε Plug-In υβριδικά μοντέλα των Skoda, Volkswagen, Audi και Seat. Μάλιστα, σύντομα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη της συγκεκριμένης γραμμής παραγωγής, προκειμένου να βγει εις πέρας η αποστολή. Γι’ αυτόν τον λόγο, η εταιρεία έχει μετεκπαιδεύσει περισσότερους από 23.000 υπαλλήλους της, ώστε σύντομα να μεταπηδήσουν στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

“Ο αριθμός ορόσημο των 500.000 μπαταριών για τα plug-in υβριδικά οχήματα μαρτυρά την εμπιστοσύνη του Ομίλου Volkswagen στην εξαιρετικά εξειδικευμένη ομάδα μας”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Michael Oeljeklaus, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Skoda Auto για την παραγωγή μπαταριών για plug-in υβριδικά μοντέλα που παράγονται από τον Σεπτέμβριο του 2019.

Οι εντυπωσιακοί αριθμοί της παραγωγής:
-Κάθε βάρδια αποτελείται από περίπου 50 εργαζόμενους που εργάζονται σε μια έκταση περίπου 2.000 τ.μ.
-Συνολικά 13 πλήρως αυτοματοποιημένα ρομπότ χειρίζονται τα ιδιαίτερα βαριά εξαρτήματα. –Κάθε 86 δευτερόλεπτα, ολοκληρώνεται μια μπαταρία για μοντέλα με plug-in υβριδικό σύστημα.
-Όταν εκφορτώνεται από τη γραμμή παραγωγής, η μπαταρία ζυγίζει περίπου 130 κιλά.

 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.