Έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση Anytime 2019”: Αυτές είναι οι 10 μεγάλες πρεμιέρες

Δείτε μία προς μία τις 10 πρεμιέρες αυτοκινήτων στην χώρα μας που δεν θα αφήσουν κανέναν φίλο της αυτοκίνησης ασυγκίνητο.

Βρείτε μας στο

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 10 το πρωί ανοίγει τις πύλες της για το κοινό η έκθεση αυτοκινήτου “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019” στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού).

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δεκάδες πανελλαδικές πρεμιέρες, ενώ στα περίπτερα των εισαγωγέων αντιπροσώπων που συμμετέχουν, θα παρουσιαστούν στο σύνολο 150 νέα μοντέλα, αυτοκίνητα φιλικά προς το περιβάλλον νέας τεχνολογίας, υβριδικά, plug-in και ηλεκτρικά, όπως και όλα τα νέα SUV και Crossover της αγοράς. Από όλα αυτά τα αυτοκίνητα όμως ξεχωρίσαμε τα 10 πιο σημαντικά που θα κάνουν πρεμιέρα στην χώρα μας και μπορούμε να τα δούμε πιο κάτω με αλφαβητική σειρά.

BMW Σειρά 1

Hyundai i10

Kia XCeed

Mazda CX-30

Mercedes GLB

Opel Corsa

Peugeot 208

Renault Clio

Skoda Kamiq

VW Golf

Παράλληλα, μην ξεχνάτε το μεγάλο διαγωνισμό του TractioN, καθώς θα δώσουμε σε 10 τυχερούς από μία διπλή πρόσκληση για την έκθεση αυτοκινήτου. Μπες εδώ στην σελίδα μας στο Facebook για να πάρεις μέρος.