Ένα Hyundai Tucson, πιο άγριο από ποτέ! (+video)

Ένα νέο bodykit έρχεται να "αγριέψει" υπερβολικά το νέο Hyundai Tucson! Αυτή είναι η νέα δημιουργία του οίκου Prior Design...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai Tucson

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που είχαμε δει την υπερβολική μετατροπή του Dacia Duster από τον οίκο Prior Design. Αυτή τη φορά, ο γερμανικός οίκος στρέφεται προς τη Νότια Κορέα και, πιο συγκεκριμένα, το Huyndai Tucson. Το αποτέλεσμα; Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί… αρκετά άγριο!

Δοκιμή Hyundai Tucson 1.6T 48V Hybrid 180 PS 7DCT 4WD

Αρχικά, ο οίκος φρόντισε ώστε το νέο SUV να γίνει αρκετά πιο επιβλητικό και το κατάφερε μεγαλώνοντας το πλάτος του. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, τοποθετήθηκαν διευρυμένα φτερά, τα οποία διαφοροποιούνται από το χρώμα του αμαξώματος. Ακριβώς από κάτω βρίσκονται τεράστιες ζάντες, οι οποίες φιλοξενούν κόκκινες δαγκάνες.

Αναφορικά με το bodykit, στο εμπρός τμήμα είναι εμφανές ότι έχει κρυφτεί το σήμα της εταιρείας, ενώ στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα έχει τοποθετηθεί ένα splitter με κόκκινες λεπτομέρειες. Ένα spoiler έχει ενσωματωθεί και στο πλαϊνό τμήμα, μειώνοντας σημαντικά την απόσταση από το έδαφος. Από την άλλη, στο πίσω μέρος συναντάμε μία διακριτική αεροτομή και τις δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Παραμένει άγνωστο το αν το bodykit που ετοιμάζει η Prior Design για το Hyundai Tucson θα συνοδεύεται και από κάποια μηχανική αναβάθμιση του κινητήρα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα προσφέρεται ένα κιτ ανάρτησης που θα βελτιώνει τα δυναμικά του χαρακτηριστικά. Ακολουθεί το video από το επίσημο κανάλι, ώστε να πάρουμε μία γεύση για το τι θα δούμε μέσα στο επόμενο έτος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.