Εντυπωσιακό το trailer της spinoff ταινίας του Fast & Furious (+video)

Οι spinoff ταινίες είναι η πιο... πρόσφατη ανακάλυψη του Hollywood για να κερδίσει λίγο ακόμη χρήμα και το Fast & Furious είναι το νέο “θύμα” αυτής της τακτικής.

Βρείτε μας στο

Το Fast & Furious: Hobbs and Shaw είναι μία spinoff ταινία της γνωστής σειράς (βασισμένη σε χαρακτήρες της δηλαδή αλλά με διαφορετικό, αυτοτελές σενάριο), η οποία θα βγει στις αίθουσες του κινηματογράφου τον ερχόμενο Αύγουστο.

Σε αυτή θα πρωταγωνιστούν οι δημοφιλείς Dwayne Johnson και Jason Statham, μαζί με την Vanessa Kirby. Η ταινία Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw, όπως είναι η πλήρης ονομασία της θα έχει καταιγιστική δράση, εντυπωσιακά εφέ ήχου και εικόνας, μπόλικες καταδιώξεις με αυτοκίνητα, μηχανές, φορτηγά, ελικόπτερα και συνδυασμούς όλων αυτών, αλλά και αρκετούς… καυγάδες που δεν περιορίζονται στις μάχες σώμα με σώμα αφού υπάρχουν και όπλα, όπως είναι φυσικό για τέτοιου είδους ταινία.

Για “ρεαλισμό” ούτε κουβέντα βέβαια, καθώς η ταινία κάνει το κανονικό Fast & Furious να μοιάζει βγαλμένο από την ίδια τη ζωή…

Δείτε πιο κάτω το trailer της ταινίας και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr