Επίσημο: Με εντυπωσιακή αυτονομία το νέο Peugeot E-3008 (+video)

Αυτό είναι το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Peugeot E-3008, το οποίο έρχεται με εντυπωσιακή αυτονομία. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot E-3008

Λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση μερικών φωτογραφιών του νέου της μοντέλου, η γαλλική εταιρεία προχωρά τώρα στην επίσημη παρουσίαση. Πάμε να γνωρίσουμε το νέου Peugeot E-3008, το οποίο φέρει μπαταρία που εξασφαλίζει έως και 700 χλμ. αυτονομίας.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, όπως μπορείτε να δείτε από τις πρώτες εικόνες, τα εμπρός φωτιστικά σώματα έχουν γίνει πολύ πιο λεπτά. Επίσης, εξακολουθούν να υπάρχουν οι τρεις φωτεινοί “όνυχες” που δημιουργούν μία άκρως επιθετική φιλοσοφία. Σημαντικά διαφοροποιημένο είναι και το πίσω μέρος, εκεί όπου συναντάμε νέα φωτιστικά σώματα, αλλά και σαφώς πιο “αιχμηρές” σχεδιαστικές γραμμές. Αναφορικά με τις διαστάσεις, το μήκος του Peugeot E-3008 φτάνει τα 4,54 μέτρα, το πλάτος τα 1,89 και το ύψος τα 1,64 μέτρα. Επιπλέον, οι νέες ζάντες έχουν διαστάσεις 19 ή 20 ιντσών και υπάρχουν έξι διαθέσιμοι χρωματισμοί.

Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, βλέπουμε και εικόνες από την καμπίνα. Εκεί, μπορούμε να εντοπίσουμε το εντελώς νέο i-COCKPIT. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα ενιαίο πάνελ, με μία οθόνη σε ρόλο πίνακα οργάνων και μία οθόνη αφής να δημιουργούν μία μεγάλη, κυρτή επιφάνεια. Η ενιαία οθόνη υψηλής ευκρίνειας έχει μέγεθος 21 ιντσών (προαιρετικός εξοπλισμός), ενώ στην βασική έκδοση υπάρχουν δύο ξεχωριστές οθόνες 10 ιντσών η κάθε μία. Λίγο πιο χαμηλά, συναντάμε και τα γνωστά πλέον i-Toggles, τα πλήρως προσαρμόσιμα κουμπιά αφής που μπορούν να προγραμματιστούν για να παρέχουν γρήγορη πρόσβαση σε 10 από τις αγαπημένες λειτουργίες του χρήστη. Αξιοσημείωτος είναι και ο όγκος για τις αποσκευές, ο οποίος αγγίζει τα 520 λίτρα. Στην καμπίνα από την άλλη υπάρχουν 17 διαφορετικοί αποθηκευτικοί χώροι, με συνολικό όγκο περίπου 34 λίτρα.


Τρεις εκδόσεις με ισχύ έως 320 ίππους
Το νέο Peugeot E-3008 προσφέρεται συνολικά σε τρεις εκδόσεις ισχύος, με δυνατότητα επιλογής κίνησης στους δύο ή τους τέσσερις τροχούς. Πιο αναλυτικά, υπάρχει έκδοση 210 ίππων με κίνηση στους δύο τροχούς και αυτονομία 525 χλμ. και ακόμα μία με κίνηση στους δύο τροχούς, ισχύ 230 ίππων και μπαταρία που εξασφαλίζει έως 700 χλμ. Για όσους επιθυμούν τετρακίνηση, υπάρχει έκδοση με δύο μοτέρ, 320 ίππους και αυτονομία 525 χλμ.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής τάσης 400V, με χημική σύνθεση NMC (νικέλιο, μαγγάνιο και κοβάλτιο), προσφέρεται με χωρητικότητα 73 και 98 kWh, ενώ υπάρχει και αντλία θερμότητας που μειώνει την κατανάλωση. Η μπαταρία προσφέρεται με εγγύηση 8 χρόνια (ή 160.000 χλμ.) στο 70% της χωρητικότητας φόρτισής της. Όσο για την φόρτιση, η μέγιστη ισχύς φτάνει τα 160 kW και εξασφαλίζει πλήρωση από 20% έως 80% σε 30 λεπτά.

To αμιγώς ηλεκτρικό Peugeot E-3008 θα παράγεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο του Sochaux στη Γαλλία και θα πωλείται από τον Φεβρουάριο του 2024.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.