Έρχεται ισχυρότερη έκδοση της Ferrari Portofino;

Τίποτα δε γίνεται να μείνει κρυφό πλέον. Η Ferrari ετοιμάζει κάτι νέο και το πιθανότερο σενάριο είναι μία ισχυρότερη έκδοση της Ferrari Portofino...

Βρείτε μας στο

Τίποτα δε μπορεί να μείνει κρυφό στον σύγχρονο κόσμο του διαδικτύου, όσο κι αν το θέλουν οι εκάστοτε εταιρείες. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση ενός νέου μοντέλου της Ferrari, αφού εντοπίστηκαν πληροφορίες σχετικά με την έλευση μίας ισχυρότερης Ferrari Portofino.

Διαβάστε επίσης: Το σχήμα της θρυλικής Ferrari 250 GTO δεν ανήκει πλέον στη Ferrari!

Όλα ξεκίνησαν από την κατάθεση οικονομικών στοιχείων της ιταλικής φίρμας στον περιβαλλοντικό οργανισμό EPA (United States Environmental Protection Agency). Η ιστοσελίδα Motortrend, λοιπόν, έφερε στο φως της δημοσιότητας μία κατοχύρωση με τον κωδικό Ferrari F164.

Πρόκειται για τον κωδικό που παραπέμπει στην Ferrari Portofino και τα στοιχεία προμηνύουν την έλευση μίας νέας, ισχυρότερης έκδοσης. Σύμφωνα με την σχετική έκθεση, η 2021 Ferrari Portofino θα εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 3,9 λίτρων, ο οποίος θα αποδίδει 612 ίππους. Αυτό μεταφράζεται σε μία αύξηση της τάξης των περίπου 20 ίππων.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη Ferrari F8 Tributo από γερμανικό οίκο (+video) 

Γνωστοποιήθηκε επίσης ότι το 7άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων θα αποτελεί παρελθόν. Τη θέση του θα πάρει ένα νέο, επίσης αυτόματο σασμάν, το οποίο λογικά θα είναι κοινό με αυτό της Ferrari Roma. Επίσημη τοποθέτηση της ιταλικής φίρμας σχετικά με την έλευση της νέας Ferrari Portofino δεν υπάρχει για την ώρα.