Έρευνα: Η ώρα και ημέρα που γίνονται τα περισσότερα τροχαία στην Ελλάδα

Υπάρχει ένα τρίωρο μέσα στην εβδομάδα που αξίζει να μην βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι. Πάμε να δούμε πότε γίνονται τα περισσότερα τροχαία!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
θανατηφόρα αττική

Μία ενδιαφέρουσα έρευνα πραγματοποίησε η ασφαλιστική εταιρεία “Hellas Direct”, η οποία έρχεται να σκιαγραφήσει τα στοιχεία πίσω από τα τροχαία ατυχήματα στην χώρα μας. Πάμε να δούμε ποιες ώρες καταγράφονται τα περισσότερα ατυχήματα, αλλά και ποιες ηλικίες είναι οι πιο… ευάλωτες!

Έρευνα ADAC: Τι αυτοκίνητο οδηγούν αυτοί που “καλούν” περισσότερο την οδική βοήθεια;

Τα στοιχεία έδειξαν ότι η Δευτέρα παραμένει η ημέρα που σημειώνονται τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα ανεξαρτήτου ηλικίας. Όσο για τις ώρες, οι χειρότερες είναι οι μεσημεριανές και, πιο συγκεκριμένα, το διάστημα από τις 12 έως τις 3. Σε αυτό το τρίωρο καταγράφονται τα υψηλότερα τροχαία ατυχήματα για όλες τις ηλικίες.

Οι… ευάλωτες ηλικίες
Μπορεί πολλοί να πιστεύουν ότι οι ηλικιωμένοι είναι αυτοί που συμμετέχουν στα περισσότερα τροχαία ατυχήματα. Τα στοιχεία της έρευνας, όμως, είναι διαφορετικά και δείχνουν ότι η ηλικία μέχρι 30 ετών είναι αυτή που εμπλέκεται με μεγαλύτερη συχνότητα σε ατυχήματα. Πιο συγκεκριμένα, το 26,8% των οδηγών που είχαν εμπλακεί σε ατυχήματα πέρσι ανήκε στην συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, με την έλλειψη εμπειρίας να είναι η κυριότερη αιτία.

Όσο οι οδηγοί μεγαλώνουν, μειώνεται και το ποσοστό συμμετοχής σε τροχαία ατυχήματα. Ενδεικτικά, τα στοιχεία αναφέρουν 15,8% στο εύρος 30-40 ετών και 12,1% στους οδηγούς ηλικίας 40-50. Μία μικρή αύξηση καταγράφεται μόνο στους οδηγούς άνω των 80 που έχουν ποσοστό 10,5% (9,3% οι 70-80).

Έρευνα: ΑΠΕ-ΜΠΕ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.