Νέο χρηματοδοτικό Ford Hybrid Business Weeks

H Ford εγκαινιάζει το πρόγραμμα "Ford Hybrid Business Weeks" που προσφέρει μοναδικούς όρους στη χρηματοδότηση για αγορά ή μίσθωση επαγγελματικού ή επιβατικού υβριδικού Ford.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Hybrid Business Weeks 2021

Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία, το Ford Hybrid Business Weeks έρχεται να προσφέρει τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις, αλλά και μοναδικά προνόμια σε κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία που επιθυμεί να ανανεώσει τον στόλο του και να καλύψει τις επιχειρηματικές ανάγκες του.

Μακροχρόνια «υβριδική» μίσθωση με την υπογραφή της FordLease
Απευθυνόμενο στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που θέλουν ένα υβριδικό μοντέλο Ford με μακροχρόνια μίσθωση, το πρόγραμμα Ford Hybrid Business Weeks υποστηρίζεται από τα πρωτοποριακές υπηρεσίες Ford Lease που προσαρμόζονται στα μέτρα και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών.

Διαβάστε επίσης: Σωτήριο για τους δικυκλιστές το νέο σύστημα της Ford (+video)


Η υπηρεσία Ford Lease έρχεται να εξασφαλίσει για εσάς και το αγαπημένο επιβατικό ή επαγγελματικό μοντέλο Ford ανταγωνιστικό μηνιαίο μίσθωμα από 24 έως και 60 μήνες, ελάχιστη προκαταβολή και πλήρεις καλύψεις σε συνδυασμό μ’ ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και παροχών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσάς.

Στα πλαίσια των Ford Hybrid Business Weeks, η Ford Lease έχει αναπτύξει μοναδικές προσφορές μακροχρόνιας μίσθωσης για επιλεγμένα μοντέλα Ford, όπως φαίνεται στα παρακάτω παραδείγματα:

Μοντέλο Διάρκεια μίσθωσης (μήνες) Συνολικά διανυθέντα χιλιόμετρα Προκαταβολή (πλέον Φ.Π.Α.) Μηνιαίο μίσθωμα (πλέον Φ.Π.Α.)
Puma 1.0T 125PS MHEV ST-Line 48 80.000 4.350€ 205€
Kuga ST-Line X 2.5L PHEV 225PS 48 80.000 9.850€ 269€
Transit Custom Van 320S MHEV 2.0TD 130PS M 60 100.000 5.700€ 272€
Transit Van Trend 350M 2.0L EcoBlue 130PS RWD MHEV 6-speed manual 60 100.000 6.000€ 267€

 

Αποκτήστε το αγαπημένο σας υβριδικό Ford με μοναδικά προνόμια χρηματοδότησης
Το πρόγραμμα Ford Hybrid Business Weeks απευθύνεται επίσης στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που επιθυμούν εναλλακτικά να αγοράσουν με χρηματοδότηση ένα μοντέλο Ford από μία επιλεγμένη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων.

Διαβάστε επίσης – Ford: Νέο ερευνητικό πρόγραμμα για την παραγωγή ηλεκτρικών κινητήρων

Σε αυτή την περίπτωση, οι πελάτες απολαμβάνουν μοναδικά χρηματοδοτικά προνόμια, όπως πολύ χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο 0,99%, ελάχιστη προκαταβολή 40%, εξόφληση σε 12 έως και 60 μήνες, αλλά και μοναδικά προγράμματα συντήρησης Ford Protect για να έχετε σε πλήρη έλεγχο το κόστος σέρβις, τη συντήρηση και την επισκευή του οχήματός σας και να απολαμβάνετε απροβλημάτιστα χιλιόμετρα για πολλά χρόνια.

Ονομαστικό επιτόκιο Ελάχιστη Προκαταβολή Διάρκεια (μήνες)
0,99% 40% 12-60

Παραδείγματα για αγορά με χρηματοδότηση μέσω του Hybrid Business Weeks:

Μοντέλο Μηνιαία δόση
Puma mHEV 215,47€
Kuga PHEV 459,37€
Explorer PHEV 839,08€
Transit Custom mHEV 344,65€
Transit Van mHEV 348,14€
tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]