Ford: Το νέο σύστημα που σώζει ζωές στην παραγωγή. Δείτε πώς λειτουργεί (Video)

Exit Warning ονομάζεται το νέο σύστημα της Ford που έρχεται να συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των ατυχημάτων που συμβαίνουν κατά την έξοδο μας από το αυτοκίνητο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Exit Warning system Ford παραγωγή 2023

Τα ελαφριά επαγγελματικά οχήματα διαδραματίζουν ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στην μετακίνηση αγαθών στις πόλεις, κυρίως λόγω του αυξανόμενου αριθμού των δεμάτων που παραδίδονται.

Διαβάστε επίσης: Ο V8 κινητήρας από Mustang που λειτουργεί με… ηλεκτρικό μοτέρ

Παράλληλα, η οδήγηση στους πολυσύχναστους αστικούς δρόμους αποτελεί ολοένα και μεγαλύτερη πρόκληση για τους οδηγούς αυτών των οχημάτων, οι οποίοι ενδέχεται να κάνουν έως και 200 παραδόσεις κάθε ημέρα κατά την περίοδο των Χριστουγέννων με τον βεβαρυμμένο φόρτο εργασίας να αυξάνει την πιθανότητα ατυχήματος.


Τα ατυχήματα που χαρακτηρίζονται και ως “περιστατικά πόρτας” μπορεί να συμβούν όταν οι οδηγοί ανοίγουν τις πόρτες των οχημάτων τους χωρίς να αντιληφθούν ότι πλησιάζουν ποδήλατα, σκούτερ ή μοτοσικλέτες.

Διαβάστε επίσης – Η μεγάλη πρόκληση: Γυρνώντας όλο τον κόσμο με ηλεκτρικό Ford Explorer

Οι στατιστικές δείχνουν ότι το παραπάνω ατύχημα είναι συχνό στα αστικά κέντρα. Για παράδειγμα κάθε χρόνο, μόνο στην Αγγλία, την Ουαλία και τη Σκωτία, τραυματίζονται περισσότεροι από 500 άνθρωποι επειδή κάποιος άνοιξε την πόρτα ενός αυτοκινήτου στην πορεία τους, όχι απαραίτητα ο οδηγός τους. Πιστεύεται επίσης ότι πολλά ακόμη τέτοια περιστατικά δεν καταγράφονται, ούτε και αναφέρονται στις αρχές, ευτυχώς επειδή δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Τώρα, η Ford ελπίζει να συμβάλει στη μείωση του κινδύνου πρόκλησης ατυχημάτων λόγω του ανοίγματος μιας πόρτας, που συνδυάζεται με μειωμένη αντίληψη και να κάνει τις μετακινήσεις ασφαλέστερες με την εισαγωγή του συστήματος Exit Warning.

Το ολοκαίνουργιο Ford Transit Custom –το οποίο ανακηρύχθηκε πρόσφατα International Van of the Year 2024 και αποτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση του δημοφιλέστερου σε πωλήσεις van μοντέλου στην κατηγορία ενός τόνου στην Ευρώπη 5- έχει τη δυνατότητα να εξοπλιστεί με Exit Warning.

Το σύστημα λειτουργεί μέσω ραντάρ και εξωτερικών αισθητήρων που βοηθούν να εντοπιστεί πότε μια πόρτα που ανοίγει μπορεί να προκαλέσει ατύχημα με διερχόμενο χρήστη του δρόμου. Για να ειδοποιήσει τον οδηγό ή τον επιβάτη το σύστημα ενεργοποιεί ενδείξεις LED στους καθρέπτες των θυρών, ενώ προβάλλει και μια ειδοποίηση στην οθόνη του ταμπλό.

Για την αποφυγή της άσκοπης ενεργοποίησης του, το σύστημα λειτουργεί μόνο όταν η ταχύτητα κίνησης των άλλων χρηστών του δρόμου υπερβαίνει τα 7 χλμ./ώρα. Οι οδηγοί, καθώς και οι επιβάτες μπορούν να παρακάμψουν χειροκίνητα τη λειτουργία σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Το σύστημα Exit Warning της Ford λειτουργεί και στις δύο πλευρές του οχήματος. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο όταν ο οδηγός ή άλλοι επιβάτες του οχήματος βγαίνουν από αυτό από την πόρτα του συνοδηγού με τους ποδηλάτες να βρίσκονται στη συγκεκριμένη περίπτωση στο πεζοδρόμιο ή ακόμα όταν ένας ποδηλατόδρομος εκτείνεται παράλληλα με το δρόμο.

Το νέο σύστημα είναι επίσης διαθέσιμο με το ολοκαίνουργιο Tourneo Custom, στο οποίο η προστασία επεκτείνεται και στους επιβάτες που εξέρχονται από τις πίσω συρόμενες πλαϊνές πόρτες. Το σύστημα Exit Warning θα υιοθετηθεί επίσης από το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό crossover Explorer και τη νέα Mustang, ενώ αναμένεται αναμένεται να αποτελέσει μέρος του εξοπλισμού ασφάλειας και άλλων μοντέλων της Ford εντός της επόμενης χρονιάς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.