Η μεγάλη πρόκληση: Γυρνώντας όλο τον κόσμο με το ηλεκτρικό Ford Explorer

Ένα ταξίδι 100 ημερών, σε 30 χώρες διανύοντας 28.000 χιλιόμετρα! Γνωρίστε την "μεγάλη πρόκληση" πίσω από το τιμόνι ενός Ford Explorer...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Explorer

Σε αυτή την αποστολή, δύο δυνάμεις ενώνονται ώστε να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία. Από τη μία πλευρά η Lexie Alford, η εξερευνήτρια και δημιουργός ταξιδιωτικού περιεχομένου, η οποία αποτελεί σήμερα τον νεότερο σε ηλικία άνθρωπο που έχει επισκεφθεί κάθε χώρα του κόσμου σε ηλικία 21 ετών. Από την άλλη, το Ford Explorer που έρχεται να αποδείξει πως είναι εφικτό να γυρίσεις όλο τον κόσμο με ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο.

Περισσότερα από 28.000 χλμ. 
Το μοναδικό ταξίδι της Lexie Alford θα διαρκέσει περίπου 100 ημέρες, με τη νεαρή εξερευνήτρια να διασχίζει πίσω από το τιμόνι του ηλεκτρικού Ford Explorer έξι στο σύνολο ηπείρους και να επισκέπτεται σχεδόν 30 χώρες. Κατά τη διάρκεια του επικού αυτού εγχειρήματος, η Lexie αναμένεται να διανύσει περισσότερα από 28.000 χιλιόμετρα, αναδεικνύοντας με το ταξίδι αυτό τόσο τις δυνατότητες, όσο και την αντοχή του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού crossover της Ford.

Το ταξίδι της Lexie Alford – του πρώτου ανθρώπου που θα κάνει τον γύρο του κόσμου με ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο – εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα του “μπορώ να το κάνω” που επέδειξε και η Aloha Wanderwell, χρησιμοποιώντας από το 1922 έως και το 1927 μοντέλα της Ford στο δικό της ταξίδι ανά την υφήλιο. “Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτής της αποστολής είναι το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε ότι είναι εφικτό να κάνουμε τον γύρο του κόσμου με ένα EV. Ο στόχος μας είναι να αποδείξουμε ότι, αν καταφέρω να κάνω τον γύρο του κόσμου, αυτό θα σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα και εσείς να οδηγείτε καθημερινά ένα ηλεκτρικό όχημα”, δήλωσε η Lexie Alford. Εννοείται ότι μέρος του ταξιδιού ήταν και η στάση στην Ελλάδα, με την Lexie Alford να οδηγεί το Explorer στους δρόμους της Αθηναϊκής Ριβιέρας.


Λίγα λόγια για το Ford Explorer
To ηλεκτρικό Ford Explorer διακρίνεται για την φουτουριστική του σχεδίαση εξωτερικά και την προηγμένη τεχνολογία στην καμπίνα. Η ιδιαίτερη οθόνη στο κέντρο τραβά όλα τα βλέμματα. Ο λόγος για το σύστημα infotainment SYNC Move2, το οποίο διαθέτει μία κινητή οθόνη αφής 15 ιντσών. Έχει την δυνατότητα να μετακινείται ομαλά προς τα πάνω και προς τα κάτω ανάλογα με τις ανάγκες του οδηγού. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στην πρακτικότητα του ηλεκτρικού Ford Explorer. H κονσόλα ανάμεσα σε οδηγό και συνοδηγό έχει χωρητικότητα 17 λίτρων και είναι σε θέση να χωρέσει ακόμα και ένα laptop 15 ιντσών. Όσον αφορά στις αποσκευές, η Ford αναφέρει πως ο διαθέσιμος όγκος αγγίζει τα περίπου 470 λίτρα.

Εννοείται πως ένα από τα “δυνατά” στοιχεία του Ford Explorer είναι και η ταχύτητα φόρτισης, με την εταιρεία να αναφέρει πως είναι εφικτή η πλήρωση της μπαταρίας από το 10 έως το 80% ακόμα και μέσα σε μόλις 25 λεπτά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.