Η.Π.Α.-Κατασκευαστές: Εκπτώσεις στο υγεινομικό προσωπικό

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, οι κατασκευαστές αυτοκινήτου στις Η.Π.Α. προσφέρουν τα μοντέλα τους με εκπτώσεις στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Εκπτώσεις υγεία προσωπικό κατασκευαστές Η.Π.Α.

Η ευγνωμοσύνη και η ανησυχία που νιώθει όλος ο κόσμος αυτή τη στιγμή για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό είναι δεδομένη.

Μετά τα μαζικά χειροκροτήματα και τα “ευχαριστώ” από τον απλό κόσμο για την προσπάθεια που καταβάλλουν, τώρα έρχονται και οι κατασκευαστές να επικροτήσουν με τη σειρά τους αυτούς τους εργαζόμενους προσφέροντας ειδικές τιμές αποκλειστικά για το υγειονομικό προσωπικό.

Η είδηση αφορά τους κατασκευαστές που βρίσκονται στις Η.Π.Α. με το “ευχαριστώ” να έρχεται υπό τη μορφή ειδικής έκπτωσης με πολλές από τις εταιρίες να την συνδυάζουν ακόμη και με προϋπάρχουσες προσφορές και εκπτώσεις που κάνουν για τα μοντέλα τους, φτιάχοντας έτσι ένα άκρως ελκυστικό “πακέτο”.


Αν και η αγορά ενός νέου αυτοκινήτου μάλλον δεν αποτελεί αυτή τη στιγμή προτεραιότητα, ακόμη και για το κοινό της ισχυρότερης οικονομίας του κόσμου, το μόνο που έχουν να κάνουν οι υπάλληλοι που εργάζονται στον τομέα της υγείας είναι να αποδείξουν με κάποιο έγγραφο ότι όντως εργάζονται αυτή την περίοδο.

Σύμφωνα και με σχετικό άρθρο της ιστοσελίδας Carsdirect σε προσφορές και εκπτώσεις μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει οι GM (Chevrolet, Buick, Cadillac, and GMC), Honda, Hyundai, Mazda και Volvo και κάτι μας λέει ότι θα μπουν και άλλες εταιρίες στο παιχνίδι.

Τα παραπάνω τη στιγμή που οι κατασκευαστές στις Η.Π.Α. έχουν πατήσει για τα καλά το γκάζι στην παραγωγή νοσοκομειακού εξοπλισμού βρισκόμενοι σε έναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την κορύφωση της πανδημίας επί αμερικάνικου εδάφους τις επόμενες ημέρες.

Φωτογραφία: Павел Сорокин

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]