Η Subaru έγινε 70 ετών. Αυτή είναι η ιστορία της σε τρία λεπτά

Μια από τις πλέον σημαντικές βιομηχανίες αυτοκινήτου από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, η Subaru έκλεισε 70 χρόνια από την ίδρυσή της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru Impreza 22B

Στις 15 Ιουλίου η Subaru γιόρτασε 70 χρόνια ζωής με την ιστορία της να ξεκινά το 1917 από το Εργαστήριο Έρευνας Αεροσκαφών που αργότερα, το 1931 ονομάστηκε Nakajima Aircraft Co. Ltd.

Διαβάστε επίσης: Καλοκαιρινές εκπτώσεις Subaru με όφελος έως 3.000 ευρώ

Το 1945 η Nakajima Aircraft Co., Ltd. αναδιοργανώνεται ως Fuji Sangyo Co., Ltd. και μεταβαίνει από την κατασκευή αεροσκαφών στην παραγωγή πολιτικών αγαθών και πέντε χρόνια αργότερα, σύμφωνα με τον νόμο περί αναδιοργάνωσης της εταιρείας, η Fuji Sangyo Co., Ltd. χωρίζεται σε 12 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Fuji Kogyo, Fuji Jidosha Kogyo και Utsunomiya Sharyo.


Μετά από μια σειρά αναδιοργανώσεων, στις 15 Ιουλίου 1953, ιδρύθηκε η Fuji Heavy Industries Ltd. η οποία τον Απρίλιο του 2017 μετονομάστηκε στο σημερινό της όνομα, Subaru Corporation.

Διαβάστε επίσης: Πωλητήριο στοSubaru Impreza 22B που άνηκε σε θρύλο του WRC

Από την ίδρυσή της, η ιαπωνική εταιρεία έχει αναπτύξει μια ποικιλία επιχειρήσεων – την αυτοκινητοβιομηχανία και την αεροπορική βιομηχανία ως κύριες δραστηριότητες, βιομηχανικά προϊόντα, οικολογικές τεχνολογίες, κατασκευή λεωφορείων και προκατασκευασμένες κατοικίες. Σήμερα, η αυτοκινητοβιομηχανία και η αεροπορική βιομηχανία αποτελούν τους δύο πυλώνες της επιχειρηματικής δραστηριότητας των Ιαπώνων.

Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της Subaru μέχρι σήμερα είναι οι εξής:

1958: το Subaru 360, το πρώτο της όχημα για ένα μίνι αυτοκίνητο σχεδιασμένο να εκπληρώσει την ιδέα της ιαπωνικής κυβέρνησης για ένα «λαϊκό αυτοκίνητο»
1972: το Subaru Leone 4WD Station Wagon, το πρώτο τετρακίνητο όχημα μαζικής παραγωγής της Ιαπωνίας
1989: το Subaru Legacy, που οδήγησε στην έκρηξη των station wagon κυρίως στην Ιαπωνική αγορά
2008: το προηγμένο σύστημα υποβοήθησης οδηγού EyeSight που βασίστηκε στη στερεοσκοπική κάμερα και συνεχώς εξελίσσεται
2012: το σπορ αυτοκίνητο Subaru BRZ και το 2022 το ηλεκτρικό SUV Solterra, που αναπτύχθηκαν και τα δύο από κοινού με την Toyota Motor Corporation.

Επίσης το 2021 η Subaru έφτασε την παραγωγή 20 εκατομμυρίων τετρακίνητων οχημάτων και το 2022 παγκόσμιες πωλήσεις 5 εκατομμυρίων οχημάτων Subaru με EyeSight.

Στον τομέα της αεροπορικής βιομηχανίας, με την πρώτη πτήση του T-1 του πρώτου ιαπωνικού τζετ το 1958, η εταιρεία ενισχύει τις τεχνολογίες της συμμετέχοντας σε εγχώρια και διεθνή προγράμματα ανάπτυξης αεροσκαφών. Η Subaru θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με τρεις βασικές επιχειρήσεις: αμυντικά προγράμματα, εμπορικά προγράμματα όπως με το Boeing 787 και προγράμματα ελικοπτέρων όπως με το UH-2.

Τον Ιούνιο του 2023 μια νέα διοικητική ομάδα αναλαμβάνει καθήκοντα. Βασικοί στόχοι, αφενός ο Όμιλος Subaru να εργάζεται ως μία ενιαία και δυνατή ομάδα ώστε να ξεπεράσει αυτήν την εποχή των σημαντικών αλλαγών και προκλήσεων στην αυτοκινητοβιομηχανία και αφετέρου να εξελιχθούν περαιτέρω οι αναπτυσσόμενες τεχνολογίες από την εταιρεία.

Τι σημαίνει Subaru
Subaru είναι το ιαπωνικό όνομα για το αστρικό σμήνος Πλειάδες στον αστερισμό του Ταύρου, που ονομάζεται επίσης “Mutsuraboshi” (Έξι Αστέρια) στην Ιαπωνία.

Με αφορμή την ιστορία δημιουργίας της Fuji Heavy Industries που ιδρύθηκε από πέντε εταιρείες και αργότερα εξαγοράστηκε και συγχωνεύτηκε με αυτές, οι Ιάπωνες υιοθέτησαν το όνομα Subaru για τα οχήματά τους ώστε να συμβολίζει τη συγχώνευση και την ενότητα των έξι εταιρειών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.