Καλοκαιρινές Εκπτώσεις Subaru με όφελος έως 3.000 ευρώ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Subaru ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα καλοκαιρινών εκπτώσεων που αφορά έναν περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σύμφωνα και με την σχετική ανακοίνωση οι καλοκαιρινές εκπτώσεις της ελληνικής αντιπροσωπείας της Subaru ισχύουν για τα SUV XV, Forester και Outback με το όφελος για τους ενδιαφερόμενους να ξεκινά από τα 1.000 και να φτάνει έως και τα 3.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Πωλητήριο στο Subaru Impreza 22B που άνηκε σε θρύλο του WRC

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη Subaru και να κλείσουν το καινούργιο τους αυτοκίνητο με προνομιακή τιμή και άμεση παράδοση. Έτσι και διακοπές προλαβαίνουν να κάνουν και να αποκτήσουν ένα κορυφαίο σε αξιοπιστία, ασφάλεια και οδηγική απόλαυση αυτοκίνητο, που πάει παντού.


Όλα τα αυτοκίνητα της Subaru που διατίθενται στην Ελλάδα ενσωματώνουν το μοναδικό σύστημα τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive, έχουν στάνταρ αυτόματο κιβώτιο CVT και φέρουν το σύστημα προληπτικής ασφάλειας ΕyeSight που έχει αναπτύξει η ιαπωνική εταιρεία.

Διαβάστε επίσης – Στα υπόγεια είναι η θέα: Γνωρίστε τον πιο φανατικό λάτρη Subaru στον κόσμο!

Η ελληνική αντιπροσωπεία επισημαίνει παράλληλα ότι τα test drive συνεχίζονται και όσοι θέλουν μια οδηγική εμπειρία από πρώτο χέρι από τα μοντέλα των Ιαπώνων δεν έχει παρά να επικοινωνήσουν με την Subaru και να κλείσουν το ραντεβού τους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.