Η θέση πάρκινγκ, το απίστευτο ποσό… και η άρνηση του ιδιοκτήτη!

Αυτή η κλειστή θέση πάρκινγκ βρίσκεται στην Βοστώνη και οι ιδιοκτήτες δέχτηκαν πρόσφατα μία πρόταση αγοράς έναντι τρομακτικού ποσού. Αλλά αρνήθηκαν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πάρκινγκ

Στο παρελθόν έχουμε ακούσει απίστευτες ιστορίες σχετικά με θέσεις πάρκινγκ που πωλήθηκαν έναντι απίστευτων ποσών. Τρανό παράδειγμα αυτή που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Κάτι παρόμοιο συνέβη πρόσφατα και στην Βοστώνη, όταν ένα ζευγάρι δέχτηκε απίστευτο ποσό για μία θέση πάρκινγκ… η οποία εν τέλει απορρίφθηκε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Douglas Reeves ετών 68 και η Amy Reeves ετών 59 αποφάσισαν να πουλήσουν την μονοκατοικία τους στη Βοστώνη. Το εν λόγω σπίτι είναι σχεδόν 400 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και μοναδική θέα στον ποταμό Charles. Το σπίτι πωλείται έναντι του ποσού των 10,5 εκατ. δολαρίων και εξοπλίζεται με δύο κλειστές θέσεις πάρκινγκ.

Πάρκινγκ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες δεν δέχονται σε καμία περίπτωση να πουλήσουν τις δύο θέσεις πάρκινγκ μαζί το σπίτι. Προφανώς γνωρίζουν την τεράστια αξία τους και κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε και από την πρόσφατη προσφορά που απέρριψαν. Σύμφωνα με Wall Street Journal, το ζευγάρι δέχτηκε προσφορά ύψους 750.000 δολαρίων μόνο για την μία από τις δύο θέσεις.

Εν τέλει, η πρόταση απορρίφθηκε από τους ιδιοκτήτες, δημιουργώντας μία είδηση που κάνει ήδη των γύρο του κόσμου.

Πηγή: The Boston Globe

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.