Ηλεκτρικό Fiat 500: Το οδηγείς οικονομικά και σε πληρώνει σε κρυπτονομίσματα! (+video)

Με κρυπτονομίσματα θα επιβραβεύει η Fiat τους οδηγούς του ηλεκτρικού 500 που δείχνουν... περισσότερο σεβασμό στο περιβάλλον.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ηλεκτρικό Fiat 500 ΙΕΚ ΑΚΜΗ 2022

Συγκεκριμένα το τμήμα e-Mobility του ομίλου Stellantis σε συνεργασία με την Kiri Technologies παρουσιάζουν για πρώτη φορά στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας ένα ευφάνταστο πρόγραμμα επιβράβευσης της φιλικής προς το περιβάλλον οδήγησης με κρυπτονομίσματα.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης δημιουργήθηκε από την Kiri Technologies αποκλειστικά για τη Stellantis και σε πρώτη φάση θα επιβραβεύει τους οδηγούς των νέων ηλεκτρικών Fiat 500 σε 13 ευρωπαϊκές χώρες μέσω του κρυπτονομίσματος KiriCoin, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιείται για την αγορά διάφορων αγαθών.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή ηλεκτρικό Fiat 500 Cabrio 118 PS (42 kWh)


Τα KiriCoins θα διανέμονται στους οδηγούς που σέβονται το περιβάλλον περισσότερο από άλλους μέσω της εφαρμογής Fiat app σύμφωνα με τον σκορ (eco:Score το ονομάζουν οι Ιταλοί) που θα επιτυγχάνουν βάσει του τρόπου που οδηγούν. Οι οδηγοί με τα καλύτερα σκορ θα λαμβάνουν επίσης ειδικές προσφορές από παρόχους όπως οι Amazon, Apple, Netflix, Spotify και Zalando. Σύμφωνα με τη Fiat στο μέλλον το πρόγραμμα επιβράβευσης αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες χώρες, αλλά και υπηρεσίες, όπως η αγορά ενέργειας.

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει ξανά την Kiri να σας πούμε πως το όνομα της είναι η Ιαπωνική λέξη για το δέντρο Παυλώνια (Paulownia), το οποίο είναι γνωστό για την ιδιότητα του να απορροφά 10 φορές περισσότερο CO2 από οποιοδήποτε άλλο φυτό. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί μόλις ένα εκτάριο με δέντρα του είδους, μπορούν να “καθαρίσουν” 30 τόνους CO2 ανά έτος, ποσότητα αντίστοιχη με τις εκπομπές του συγκεκριμένου αερίου από 30 αυτοκίνητα για την ίδια περίοδο. Η Kiri Technologies ιδρύθηκε στη Μεγάλη Βρετανία το 2020, από τους Mauro Di Benedetto, Luca Rubino και Kai Schildhauer, με αποστολή να επιταχύνει πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν τις βιώσιμες πρακτικές.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο που καθαρίζει τον αέρα στο… πέρασμα του!

Η ιδέα επιβράβευσης των οδηγών με κρυπτονομίσματα γίνεται για πρώτη φορά στον χώρο των τεσσάρων τροχών. Ο Gabriele Catacchio, e-Mobility Program Manager της Stellantis αναφέρει σχετικά: “Θέλουμε να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας που ακολουθούν φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και να τους προσφέρουμε αποκλειστικά προνόμια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να οδηγούν το νέο τους ηλεκτρικό 500 και να συλλέγουν KiriCoins μέσω της εφαρμογής Fiat app. Στοιχεία όπως η απόσταση, η ταχύτητα, ο ρυθμός επιτάχυνσης/επιβράδυνσης, “ανεβαίνουν” στην πλατφόρμα της Kiri και μετατρέπονται σε KiriCoins μέσω ενός προηγμένου αλγόριθμου. Στη συνέχεια με τα κρυπτονομίσματα της Kiri που συλλέγονται ο χρήστης μπορεί να αγοράσει προϊόντα και υπηρεσίες”.

Στην οδήγηση σε αστικό περιβάλλον ένα χιλιόμετρο αξίζει περίπου ένα KiriCoin, δηλαδή 2 λεπτά του ευρώ. Συνεπώς με μια μέση χρήση 15.000χλμ. ανά έτος, ο χρήστης θα κερδίζει περίπου 300 ευρώ.

Αυτή είναι και η βασική ιδέα η οποία εξελίσσεται ώστε ο χρήστης να αυξάνει το κέρδος σύμφωνα με τον τρόπο που οδηγεί. Μέσω του συστήματος πολυμέσων Uconnect του ομίλου και της λειτουργίας eco:Score ο οδηγός λαμβάνει βαθμολογία μεταξύ 0 και 100 για το πόσο φιλικά προς το περιβάλλον οδηγεί. Και έπειτα επιβραβεύεται ανάλογα. Πώς σας φαίνεται η ιδέα του ομίλου Stellantis που δεν αποκλείεται να επεκταθεί και σε άλλες μάρκες του; Θα θέλατε να δείτε κάτι ανάλογο και για συμβατικά αυτοκίνητα;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]