Οι φωτογραφίες της καμμένης Ferrari F40

Είναι άσχημο να βλέπει κανείς έναν θρύλο της αυτοκίνησης κατεστραμμένο. Ίσως, όμως, υπάρχει ελπίδα αυτή η Ferrari F40 να γίνει ξανά σαν καινούρια...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Θυμάστε την τραγική κατάληξη που είχε μία Ferrari F40 πριν από μερικούς μήνες στους δρόμους του Μονακό; Πατώντας εδώ μπορείτε να ξανά διαβάσετε τη συγκεκριμένη είδηση και να δείτε το σχετικό video.

Ferrari F40: Να γιατί είναι ο απόλυτος θρύλος (+video) 

Το αυτοκίνητο άρχισε να καίγεται ξαφνικά, αλλά ευτυχώς οι επιβάτες πρόλαβαν να απομακρυνθούν σε ασφαλή απόσταση. Η αιτία που δημιούργησε την πυρκαγιά δεν αναφέρθηκε ποτέ. Αρκετά πιθανό είναι ο ιδιοκτήτης να αμέλησε την αντικατάσταση των δεξαμενών καυσίμου. Στις ευρωπαϊκές Ferrari F40 αυτή η εργασία πρέπει να γίνεται κάθε 10 χρόνια και κοστίζει περίπου 30.000 ευρώ.

Πρόσφατα δημοσιεύθηκαν κάποιες φωτογραφίες στη σελίδα «Ferrari Owners Club NL» στο Facebook. Δείχνουν ένα αυτοκίνητο του οποίου το πίσω μέρος έχει καταστραφεί ολικά. Αυτό βέβαια είναι και το πιο σημαντικό, μιας κι εκεί βρίσκεται ο κινητήρας. Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό.

Διαβάστε επίσης: Η εγκαταλελειμμένη Ferrari F40 του γιου του Saddam Hussein 

Μοναδικό σημείο της Ferrari F40 στο οποίο δεν έχει γίνει κάποια ζημιά είναι το εμπρός τμήμα. Όλα αυτά φαίνεται ότι δεν εμπόδισαν έναν έμπορο αυτοκινήτων να προχωρήσει σε αγορά.

Οι τελευταίες πληροφορίες από μέσα του εξωτερικού αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο πέρασε στο νέο ιδιοκτήτη. Ακολουθούν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ανακατασκευής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.