Κάπως έτσι θα είναι το pick-up της Hyundai

Η Hyundai ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην κατηγορία των pick-up. Δείτε τις πρώτες ψηφιακές φωτογραφίες του Hyundai Santa Cruz...

Βρείτε μας στο

Όλο και πιο έντονη γίνεται η συζήτηση γύρω από την είσοδο της Hyundai στην κατηγορία των pick-up επαγγελματικών. Πλέον μπορούμε να πάρουμε και μία γεύση για την εμφάνιση του κορεάτικου μοντέλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν διέρρευσε μία φωτογραφία που δείχνει το πλαίσιο του αυτοκινήτου. Το νέο Hyundai Santa Cruz, όπως θα ονομάζεται, βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης και η εικόνα που είδε το φως της δημοσιότητας απεικονίζει το πλαίσιο του pick-up. Αυτό και μόνο το στοιχείο ήταν αρκετό ώστε οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές να δημιουργήσουν ψηφιακές φωτογραφίες.

Σίγουρα σε αρκετά σημεία, όπως τα φωτιστικά σώματα για παράδειγμα, έχουν σχεδιαστεί βάσει προσωπικού γούστου. Βέβαια, είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρουμε την πρώτη γεύση από το Hyundai Santa Cruz.

Διαβάστε επίσης: Έτσι θα μοιάζει το Hyundai i20 N (+video)

Στο εμπρός τμήμα βλέπουμε μία μεγάλη μάσκα, με λεπτά led φωτιστικά σώματα και μεγάλους προβολής. Στο πλαϊνό τμήμα υπάρχουν έντονα νεύρα που διατρέχουν όλο το αμάξωμα. Το συγκεκριμένο στοιχείο είναι εμφανές και στην πραγματική φωτογραφία. Τα πίσω φωτιστικά σώματα ενώνονται στο κάτω μέρος και προστατευτικές ποδιές υπάρχουν περιμετρικά.

Πληροφορίες σχετικά με τα μηχανικά σύνολα που θα επιλέξει η Hyundai για το πρώτο της pick-up δεν υπάρχουν προς το παρόν. Η παραγωγή του Hyundai Santa Cruz αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2021.

 

Πηγή φωτογραφιών: kolesa.ru