Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ: Εκκρεμεί ποσό επιδότησης ύψους 6,4 εκατ. ευρώ για αγορά ηλεκτρικού

Από το πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ" έμειναν αδιάθετοι πόροι! Έτσι, δίνεται η δυνατότητα υποβολής επιπλέον αιτήσεων σε νέους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κινούμαι ηλεκτρικά

Δυνατότητα υποβολής επιπλέον αιτήσεων μέσω της επαναδιάθεσης πόρων, που αγγίζουν τα 6,4 εκατ. ευρώ, στο πρόγραμμα “Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ”, παρέχεται μετά την εφαρμογή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης με αριθμό 358265/Β’ 6700/27-11-2023.

Δείτε επίσης: “Μάχη” στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα – Η κινέζικη εταιρεία που ξεπέρασε την Tesla!

Ειδικότερα, οι αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα επιδοτήσεων “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” μέσω της εν λόγω ΚΥΑ, η οποία ορίζει προθεσμία 45 ημερών για την υποβολή δελτίου παραγγελίας οχήματος από τον δικαιούχο, με καταβολή προκαταβολής ή συμφωνητικού χρονομίσθωσης με προκαταβολή, δίνουν στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τη δυνατότητα να αξιοποιήσει με βέλτιστο τρόπο τα διαθέσιμα κεφάλαια.


Με τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας των 45 ημερών για αιτήσεις που είχαν υπαχθεί σε αποφάσεις υπαγωγής έως 27/11/2023, διαπιστώθηκε ότι από τους 5.832 αιτούντες, οι οποίοι όφειλαν να υποβάλλουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά, 3.040 δεν ανταποκρίθηκαν. Οι αιτήσεις τους απορρίφθηκαν, με αποτέλεσμα να αποδεσμευτεί ποσό 6.392.916,37 ευρώ για νέες αιτήσεις.

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής νέων αιτήσεων είναι η 16/01/2024 και αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι εξάντλησης του διαθέσιμου ποσού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.