“Μάχη” στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα – Η κινέζικη εταιρεία που ξεπέρασε την Tesla!

Για πρώτη φορά κλείνει τρίμηνο χωρίς την Tesla στην κορυφή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων παγκοσμίως. Δείτε ποια εταιρεία κατάφερε να την ξεπεράσει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BYD

Πλέον η απειλή εξ’ ανατολής για την Tesla είναι γεγονός, μιας και ο κολοσσός του Elon Musk έχασε για πρώτη φορά την πρωτιά στις παγκόσμιες πωλήσεις το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Η εταιρεία που κατάφερε να την “ρίξει” στην δεύτερη θέση είναι η BYD, η οποία πλέον έχει ξεκινήσει την εμπορική της πορεία και στην χώρα μας.

Δείτε επίσης: Στην Ελλάδα ο παγκόσμιος κολοσσός BYD

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το CNN, η κινεζική εταιρεία πούλησε 525.409 αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους. Στο ίδιο διάστημα, η Tesla παρέδωσε 484.507 αυτοκίνητα, επίσης αριθμός ρεκόρ. Βέβαια, αν κοιτάξουμε όλο το έτος, η Tesla εξακολουθεί να είναι πρώτη με 1,8 εκατομμύρια αυτοκίνητα, έναντι 1,57 εκατ. της κινέζικης BYD.


Ωστόσο, οι ρυθμοί αύξησης δείχνουν πως η εταιρεία-απειλή για την Tesla “γιγαντώνεται” με τρομακτικό ρυθμό. Πιο συγκεκριμένα, η BYD κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 73% μέσα σε μόλις μία χρονιά (1,57 εκατ. έναντι 1,44).

Τι είναι η BYD;
Η BYD αποτελεί έναν από τους μεγάλους κατασκευαστές παγκοσμίως ηλεκτρικών οχημάτων διαθέτοντας συνολικά 37 εργοστάσια σε Ασία, Ευρώπη και Αμερική. Μάλιστα, η εν λόγω εταιρεία έχει συνεργαστεί και με την Toyota στα πλαίσια της ανάπτυξης μπαταριών για ηλεκτρικά αυτοκίνητα (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Πηγή: cnn.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.