Με τρεις «πυραύλους» η Ford στο φετινό Goodwood FOS

Η Mustang Mach-E GT, ένα πρωτότυπο που εντυπωσιάζει και η Mach-E 1400 των 1.419 ίππους θα είναι «απεσταλμένοι» της Ford στο φετινό Goodwood FOS...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Goodwood

Η ώρα του Goodwood Festival of Speed 2021 έφτασε και η Ford δε θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη γιορτή της αυτοκίνησης. Αυτή τη φορά, έρχεται στην εκδήλωση του Ηνωμένου Βασιλείου με εξηλεκτρισμένους «πυραύλους» που εξακολουθούν να συναρπάζουν με την οδηγική απόλαυση που προσφέρουν.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε στην Ελλάδα την Ford Mustang Mach-E (+τιμές) 

Ένα από τα μοντέλα που θα δούμε είναι η Mustang Mach-E GT, η πιο ισχυρή έκδοση δρόμου του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της εταιρείας. Η συγκεκριμένη είναι τετρακίνητη και εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ συνδυαστικής απόδοσης 465 ίππων και η ροπή της αγγίζει τα 830 Nm. Κάπως έτσι, επιτυγχάνεται τελική ταχύτητα της τάξης των 200 χλμ./ώρα, ενώ εντυπωσιακή είναι και η αυτονομία που αγγίζει τα 610 χλμ. Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο μοντέλο μπορείτε να διαβάσετε στην αναλυτική μας παρουσίαση.

Σειρά έχει το αγωνιστικό πρωτότυπο Team Fordzilla P1, το οποίο θα δώσει δυναμικό παρόν στην εκδήλωση, κάνοντας εκεί το επίσημο ντεμπούτο του. Το συγκεκριμένο όχημα δημιουργήθηκε από τους σχεδιαστές της Ford, σε συνεργασία με την gaming κοινότητα, και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τραβά όλα τα βλέμματα λόγω της εκκεντρικής του εμφάνισης. Τα χρώματά του προέρχονται από το αγωνιστικό που χάρισε στη Ford μία νίκη στο Le Mans, πίσω στο 1966.

Τέλος, το αυτοκίνητο που θα προσφέρει θέαμα στην εκδήλωση είναι η μία και μοναδική Mustang Mach-E 1400, η οποία θα συμμετάσχει και στην ανάβαση του Goodwood. Το συγκεκριμένο όχημα είναι αποτέλεσμα 10.000 ωρών συνεργασίας της Ford Performance και της RTR Vehicles, αποδίδει 1.419 ίππους και έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται στην εκάστοτε διαδρομή μεταβάλλοντας ακόμα και τον άξονα κίνησης (εμπρός, πίσω ή τετρακίνησης), όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο σχετικό μας κείμενο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.