Mercedes-EQ: Τα… αστέρια της ηλεκτροκίνησης

Η Mercedes-EQ φέρνει το μέλλον στο παρόν και κάνει την ηλεκτροκίνηση πραγματικότητα, με την σύγχρονη γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων της! Ας γνωρίσουμε τα αστέρια της ηλεκτροκίνησης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Mercedes-Benz σημαίνει πρωτοπορία σε όλες τις μορφές και εκφάνσεις της αυτοκίνησης! Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε εξάλλου, πως το 1886, ο Carl Benz υπέβαλε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το αυτοκίνητό του στο Imperial Patent Office στο Βερολίνο. Αυτή η εφεύρεση θεωρείται ευρέως ότι είναι η γέννηση του αυτοκινήτου. Σήμερα, 136 χρόνια μετά, η γερμανική μάρκα κάνει το ίδιο και στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, καθώς δημιουργεί τις εξελίξεις και διαθέτει ήδη μια πλούσια γκάμα ηλεκτρικών μοντέλων EQ. Ο σταθερός εξηλεκτρισμός όλων των μοντέλων της γκάμας αποτελεί κύριο χαρακτηριστικό του στρατηγικού στόχου της μάρκας, για σταδιακή μείωση των εκπομπών ρύπων, με σκοπό ένα ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα έως το 2030 στα παραγόμενα οχήματα. Το 2022 είναι μια χρονιά με έντονη «ηλεκτρική – κινητικότητα» για τη Mercedes-EQ, καθώς μετά την έλευση της EQB, ακολουθεί η EQE, η EQT και προς τα τέλη της χρονιάς η EQS SUV, προκειμένου έως το 2030 η Mercedes-Benz να διαθέτει συνολικά περισσότερα από 20 αμιγώς ηλεκτρικά και 25 Plug- In Hybrid μοντέλα.

Αυτή την στιγμή η σειρά ηλεκτρικών της Mercedes-EQ  απαρτίζεται από τα μοντέλα EQA, EQB, EQC, EQE, EQS ενώ διαθέτει ακόμη και την EQV το πολυτελές 8-θέσιο επιβατικό όχημα. Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε τέσσερα από αυτά και συγκεκριμένα τα EQA, EQB, EQE και EQS.

EQA: Η Mercedes EQA είναι το entry level ηλεκτροκίνητο μοντέλο της γερμανικής μάρκας και το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Compact SUV. Ταυτόχρονα αποτελεί την πιο προσιτή λύση για όποιον θέλει ηλεκτρικό μοντέλο από τη Mercedes. Με ελκυστική σχεδίαση και λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά η EQA μόνο απαρατήρητη δεν περνά. Από Advanced έως Premium, τα πακέτα εξοπλισμού αλληλοσυμπληρώνονται και αναβαθμίζουν την EQA στο επόμενο επίπεδο. Ο διευρυμένος βασικός εξοπλισμός προσφέρει αυξημένη άνεση με τη γραμμή εξοπλισμού Progressive που περιλαμβάνει δερμάτινο τιμόνι και καθίσματα ανέσεων, κάμερα οπισθοπορείας και πίσω καπό EASY-PACK. Το πακέτο Advanced αναβαθμίζει τον εσωτερικό χώρο με δύο λαμπερές οθόνες 10,25” που συνθέτουν ένα κόκπιτ με ευρεία οθόνη και με πολλά άλλα. Με το πακέτο Advanced Plus, το κορυφαίας ποιότητας ηχοσύστημα σε κάνει να ξεχνάς πως… βρίσκεσαι στο εσωτερικό αυτοκίνητο, ενώ το smartphone σας φορτίζεται ασύρματα. Το πακέτο Premium προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά εξοπλισμού, όπως, για παράδειγμα, το ηχοσύστημα Surround Burmester ή η πανοραμική συρόμενη οροφή. Τα έξυπνα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης σκέφτονται, παρακολουθούν την κυκλοφορία και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορούν να προειδοποιούν τον οδηγό για κινδύνους. Οι επιβάτες αλλά και όσοι βρίσκονται στο διάβα της, προστατεύονται αποτελεσματικά. H ποιότητα κύλισης είναι απαράμιλλη, ενώ με έως και 531 χλμ. αυτονομίας δεν υπάρχει “range anxiety” στις μετακινήσεις σας.


Καταναλώσεις:
EQA 250 (συνδυασμένος κύκλος): κατανάλωση ρεύματος: 16,9-15,4 kWh/100 km, αυτονομία κατά WLTP: 458.0 – 496.0 χλμ.

EQA 250 + (συνδυασμένος κύκλος): κατανάλωση ρεύματος: 16,8 – 15,3 kWh/100 km, αυτονομία κατά WLTP: 489.0 – 531.0 χλμ.

EQA 300 4Matic (συνδυασμένος κύκλος): κατανάλωση ρεύματος: 18,6 – 17,4 kWh/100 km, αυτονομία κατά WLTP: 411-438 χλμ.

EQA 350 4Matic (συνδυασμένος κύκλος): κατανάλωση ρεύματος: 18,6-17,4 kWh/100 km, αυτονομία κατά WLTP: 411-438 χλμ.

Στοιχεία φόρτισης:
Μπορείτε να φορτίζετε την EQA σας με ισχύ έως 100 kW σε περίπου 30 λεπτά από το 10% έως το 80%.

EQB: Η EQB δείχνει από την πρώτη στιγμή τις… άγριες διαθέσεις της με ένα αμάξωμα το οποίο έχει πολλά να πει εμφανισιακά και σε προϊδεάζει για ότι ακολουθεί τόσο στην καμπίνα του αυτοκινήτου, όσο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Με τη μάσκα Black Panel, σήμα κατατεθέν πλέον των μοντέλων Mercedes-EQ, και τη φουτουριστική φωτεινή λωρίδα στο μπροστινό και το πίσω μέρος, η νέα EQB δείχνει ότι μέσα της κρύβεται ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV με προσωπικότητα. Επιπλέον, οι τιμές που αφορούν την αυτονομία και τους χρόνους φόρτισης είναι εξίσου εντυπωσιακές με τον πολυμορφικό και άνετο εσωτερικό χώρο. Η προαιρετική οθόνη Head-up μετατρέπει το μπροστινό παρμπρίζ της νέας EQB σε ένα ψηφιακό κόκπιτ. Έτσι εμφανίζονται μπροστά σας συνεχώς σημαντικές πληροφορίες όπως ταχύτητα, κατάσταση φόρτισης, πλοήγηση ή συστήματα υποβοήθησης, χωρίς να χρειάζεται να παίρνετε στιγμή τα μάτια σας από τον δρόμο. H EQB έρχεται να τοποθετηθεί στην οικογένεια της Mercedes-EQ, ως ένα ορόσημο ευρυχωρίας και άνεσης. Με την προαιρετική επιπλέον σειρά καθισμάτων, υπάρχει χώρος για έως επτά επιβάτες. Για να είναι η επιβίβαση εξίσου άνετη με τη διαδρομή, τα εξωτερικά πίσω καθίσματα της δεύτερης σειράς καθισμάτων μετατοπίζονται χάρη στη λειτουργία EASY-ENTRY και οι πλάτες των καθισμάτων διπλώνονται προς τα εμπρός. Ο χώρος αποσκευών από την άλλη φτάνει στα 1.710 λίτρα! Με την οθόνη 26cm (10,25’’) υψηλής ανάλυσης της νέας EQB, βλέπετε όλα τα περιεχόμενα πολυμέσων σε εξαιρετική ανάλυση. Η οθόνη αφής με κρύσταλλο δεν έχει μόνο ωραία εμφάνιση, αλλά και ο χειρισμός της είναι εξίσου εύκολος με αυτόν των κινητών συσκευών σας.

Καταναλώσεις:
EQB 250: 140kW/190hp, ηλεκτρική κατανάλωση συνδυασμένος κύκλος 18.3-16.3kWh/100km, αυτονομία κατά WLTP: 423-474 χλμ.

EQB 300 4MATIC (συνδυασμένος κύκλος): κατανάλωση ρεύματος: 19.4–18.1 kWh/100 km, αυτονομία κατά WLTP: 395-423 χλμ.

EQB 350 4MATIC (συνδυασμένος κύκλος): κατανάλωση ρεύματος: 19.4–18.1 kWh/100 km, αυτονομία κατά WLTP: 388-423 χλμ.

Στοιχεία φόρτισης:
Μπορείτε να φορτίζετε την EQB σας με ισχύ έως 100 kW σε 32 λεπτά από το 10% έως το 80%.

EQE: Εδώ έχουμε τον θρίαμβο της αεροδυναμικής, καθώς μιλάμε για το αεροδυναμικότερο αυτοκίνητο στον κόσμο με συντελεστή Cd: 0.20. Με την one-bow τοξοειδή φιλοσοφία, καταφέρνει να πετύχει αφ’ ενός έναν εξωπραγματικό αεροδυναμικό συντελεστή, αφ’ ετέρου να προσφέρει μία αθόρυβη εμπειρία στο εσωτερικό. Αυτή είναι η Mercedes EQE! Ένα αυτοκίνητο το οποίο όχι μόνο μπορεί να υπερκαλύψει τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού οδηγού, αλλά να τον καλομάθει και να τον βάλει σε μία εντελώς νέα εμπειρία, δημιουργώντας του συναισθήματα που ακόμη και αυτός δεν ήξερε πως μπορεί να νιώσει… Η πλήρως ηλεκτρική EQE συνδυάζει δυναμική αισθητική και πολυτελή άνεση, δημιουργώντας ένα νέο όραμα για την ηλεκτρική κινητικότητα. Ακόμη όμως μια μοναδική καινοτομία βρίσκεται στο εσωτερικό της με τη μοναδική οθόνη 56 ιντσών που διατρέχει το ταμπλό από άκρη σε άκρη. Στην περίπτωση της EQE 350+, η ισχύς αγγίζει τους 292 ίππους και η ροπή τα 565 Nm, ενώ επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,4 δλ. και αγγίζει τα 210 χλμ./ώρα. Τροφοδοτείται από μπαταρία χωρητικότητας 90,56 kWh, η οποία επιτρέπει αυτονομία εύρους 587.0 – 669.0 χλμ. σύμφωνα με τα WLTP πρότυπα. Η ισχυρότερη Mercedes-AMG EQE 53 4MATIC φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα σε κάθε άξονα, η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 625 ίππου ς και η ροπή τα 950 Nm. Κάπως έτσι, είναι εφικτή η επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,5 δλ. και η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 220 χλμ. Όσο για την αυτονομία, η μπαταρία ίδιας χωρητικότητας εξασφαλίζει 459.0 – 526.0 χλμ.

Στοιχεία φόρτισης:
Μπορείτε να φορτίζετε την EQE σας με ισχύ έως 100 kW σε 32 λεπτά από το 10% έως το 80%.

EQS: Τα πράγματα με την EQS είναι απλά… S-Class σημαίνει κορυφή σε κάθε επιμέρους τομέα στην αυτοκίνηση! Αυτό έρχεται να κάνει και η EQS στην ηλεκτροκίνηση. Έρχεται για να γίνει η S-Class των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Πρόκειται, χωρίς ίχνος υπερβολής, για το πιο εξελιγμένο τεχνολογικά, ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο με αυτονομία έως τα 783 χλμ κατά WLTP. Είπαμε, η Mercedes-Benz είναι ηγέτης και το αποδεικνύει με κάθε της δημιούργημα. Η Mercedes EQS είναι η… ηλεκτρική επιτομή της πολυτέλειας. Το μοντέλο που ήρθε να δείξει και να αποδείξει πως και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να είναι υπερπολυτελή, εκτός από γρήγορα και “καθαρά”. Πέρα από τεχνολογικά προηγμένη είναι και ασφαλέστατη τόσο για επιβάτες, όσο και για τους πεζούς. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της EQS είναι το Hyperscreen, αυτή η οθόνη που εκτείνεται από πόρτα σε πόρτα. Αποτελείται από τρεις συνολικά OLED οθόνες κάτω από ένα κοινό γυάλινο κάλυμμα οι οποίες συγχωνεύονται οπτικά σε μία οθόνη με  συνολική διαγώνιο 42,3 ιντσών. Για τον χειρισμό των πιο σημαντικών εφαρμογών, ο χρήστης δεν χρειάζεται να μεταφερθεί σε κάποιο ξεχωριστό μενού, όλες οι λειτουργίες είναι τοποθετημένες στην αρχική οθόνη.

Καταναλώσεις:
ΕQS 450+: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (σε μικτό κύκλο): 19,2.4-15.6

EQS 580 4MATIC: κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (σε μικτό κύκλο): 21.8-17.4

Στοιχεία φόρτισης:
Μπορείτε να φορτίζετε την EQS σας με ισχύ έως 100 kW σε 31 λεπτά από το 10% έως το 80%.

Να ενημερώσουμε πως όλα τα ηλεκτρικά μοντέλα Mercedes-EQ συμμετέχουν στο πρόγραμμα κρατικής επιδότησης «Κινούμαι Ηλεκτρικά Β’ Κύκλος» με όφελος αγοράς έως 8.000 ευρώ, επιβράβευση απόσυρσης 1.000 ευρώ και αγοράς έξυπνου φορτιστή 500 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.