“Μετατροπή” που σώζει ζωές από ελληνική εταιρεία – Το μοντέλο που έγινε ασθενοφόρο

Στον στόλο του ΕΚΑΒ προστέθηκε πρόσφατα ένα νέο γαλλικό μοντέλο που μετασκευάστηκε από ελληνική εταιρεία. Ας το γνωρίσουμε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Renault Master

Το Renault Master είναι ένα γαλλικό μοντέλο που αποτελεί “σύμμαχο” των επαγγελματιών σε σχεδόν 50 χώρες. Πρόσφατα, μάλιστα, μετασκευάστηκε σε ασθενοφόρο από ελληνική εταιρεία και εξοπλίστηκε πλήρως ώστε να καλύψει τις ανάγκες του ΕΚΑΒ.

Η μετασκευή σε σύγχρονο ασθενοφόρο πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Ζ. Μαντός ΑΕΒΕ που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια λειτουργίας και διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε σχετικά projects. Όλες οι σχετικές μετασκευές καλύπτουν τις απαιτήσεις του ΕΚΑΒ και του Υπουργείου Μεταφορών, ενώ είναι σύμφωνες με τα πρότυπα ποιότητας ISO 14001 και ISO13485.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η γκάμα μεσαίων επαγγελματικών της Renault, τόσο το Master όσο και το Trafic, αποτελούν αμφότερα την ιδανική βάση για μία σειρά από για παρόμοιες τροποποιήσεις, που μπορούν να περιλαμβάνουν από κινητά εργαστήρια και ιατρικά εξεταστήρια, μέχρι γραφεία, κλπ.

Στο εσωτερικό του, το Renault Master διαθέτει καμπίνα διαμορφωμένη για 3 άτομα, με πολυλειτουργικό διπλό κάθισμα “mobile office”, συρόμενες επιφάνειες εργασίας και πλούσιους αποθηκευτικούς χώρους. Παράλληλα, ακόμα και ως ασθενοφόρο, εξακολουθεί και προσφέρει πολύ πλούσιο εξοπλισμό. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σύστημα multimedia με οθόνη 8”, κάμερα οπισθοπορείας, cruise control και πλούσιο εξοπλισμό ασφαλείας.

Η εξατομίκευση στην κορυφαία στιγμή της
Το νέο Renault Master προσαρμόζεται άριστα στις ανάγκες των επαγγελματιών, μιας και είναι διαθέσιμο με εμπρόσθιο σύστημα κίνησης, ενώ έχει σχεδιαστεί να αντέχει μεγάλα φορτία. Διατίθεται σε μια πολύ μεγάλη γκάμα εκδόσεων, με μήκος χώρου φόρτωσης 3,73 μ., ύψος μέχρι 2,14 μ. και μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος 3,5 τόνων (για οδήγηση χωρίς ταχογράφο και επαγγελματικό δίπλωμα), που δίνει ωφέλιμο φορτίο περίπου 1,5 τόνο και ωφέλιμο όγκο από 8 – 14.8 m3

Κινητήρας diesel 2.3 Blue dCi Twin Turbo
Το Renault Master εξοπλίζεται με κινητήρα πετρελαίου 2.3 Blue dCi Twin Turbo που πληροί τα πρότυπα ρύπων Euro 6D – FULL και διαθέτει τεχνολογία Twin Turbo. Έχει ισχύ 135 ίππων και ροπή 360 Nm, ενώ εξασφαλίζει σημαντική μείωση της κατανάλωσης που φτάνει έως 1 λ./100 χλμ. (σε σχέση με τα παλαιότερα σύνολα). Ο κινητήρας συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, ενώ είναι εξοπλισμένος με τις πιο πρόσφατες αντιρρυπαντικές τεχνολογίες, όπως το σύστημα επιλεκτικής καταλυτικής αναγωγής (SCR).

Το Renault Master θα το βρείτε ετοιμοπαράδοτο στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Renault σε όλη την Ελλάδα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.