Νέα έκδοση Ford E-Transit με μεγαλύτερη αυτονομία

Η Ford προχώρησε στην παρουσίαση νέας έκδοσης του ηλεκτρικού E-Transit, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία αλλά και μικρότερους χρόνους φόρτισης.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford E-Transit με μεγαλύτερη μπαταρία και αυξημένη αυτονομία 2024

Το νέο μέλος της οικογένειας Transit, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, αξιοποιεί τις ψηφιακές αναβαθμίσεις παραγωγικότητας της Ford Pro που αφορούν ολόκληρη τη γκάμα του 2024.

Διαβάστε επίσης: Το μοντέλο που προσφέρεται με επιτόκιο μόλις 0,9% και 8 χρόνια εγγύηση

Η νέα έκδοση του E-Transit φέρει μπαταρία με ωφέλιμη χωρητικότητα 89 kWh, η οποία διασφαλίζει μέγιστη αυτονομία έως 402 χλμ. κατά το πρότυπο WLTP, καθώς και ταχύτερη φόρτιση AC και DC. Σε σχέση με τη στάνταρ μπαταρία του επαγγελματικού van η αυτονομία παρουσιάζεται αυξημένη κατά 28%.


Η αντλία θερμότητας με έγχυση ατμού είναι στάνταρ στη νέα έκδοση Extended Range, ούτως ώστε να επιτυγχάνεται αποτελεσματικότερη θέρμανση της καμπίνας σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το σύστημα είναι παρόμοιο με αυτό του E-Transit Custom – το πρώτο ηλεκτρικό όχημα που χρησιμοποιεί αυτή την τεχνολογία – και έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την αποδοτική χρήση της ενέργειας και να βελτιστοποιεί την αυτονομία σε ψυχρότερες καιρικές συνθήκες.

Διαβάστε επίσης – Ford Mustang: Κλείνει τα 60, το γιορτάζει με ειδικές εκδόσεις

Παράλληλα η νέα μπαταρία “Εκτεταμένης Αυτονομίας” έχει αυξημένη μέγιστη ισχύ φόρτισης AC από 11 kW σε 22 kW, πράγμα που σημαίνει ότι η πλήρης φόρτιση κατά τη διάρκεια της νύχτας θα διαρκεί λιγότερο από 6 ώρες.

Την ίδια στιγμή, η μέγιστη ισχύ ταχείας φόρτισης DC έχει αυξηθεί από 115 kW σε 180 kW, με αποτέλεσμα 10 λεπτά να είναι αρκετά για να προστεθεί ηλεκτρική ενέργεια για την κάλυψη έως και 116 χλμ. Επίσης, η φόρτιση 10-80% διαρκεί τώρα περίπου 28 λεπτά.

Σύμφωνα με τη Ford oι πελάτες επωφελούνται επίσης από τα μεγαλύτερα διαστήματα σέρβις δύο ετών και απεριόριστων χιλιομέτρων, τα οποία έχουν διπλάσια χρονική διάρκεια σε σχέση με το σημερινό διάστημα του ενός έτους και αυτό ισχύει πλέον και για την έκδοση με την μικρότερης χωρητικότητας μπαταρία.

Όπωςμε όλα τα επαγγελματικά της σειράς E-Transit, η έκδοση Extended Range είναι πλήρως ενσωματωμένη στην πλατφόρμα συνδεδεμένων λύσεων φόρτισης και λογισμικού της Ford Pro, με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες όχι μόνο να βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση ενέργειας και τις διαδικασίες συντήρησης, αλλά και να ελαχιστοποιήσουν το χρόνο διακοπής λειτουργίας και το κόστος ιδιοκτησίας.

Η Ford Pro προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα με 19 παραλλαγές του E-Transit, μεταξύ των οποίων εκδόσεις με μήκη L3 και L4 και αμαξώματα van και single chassis cab, με μικτό βάρος (GVM) από 3,5 έως 4,25 τόνων. Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο φτάνει τα 1.460 κιλά για τα βαν και τα 1.814 κιλά για τα chassis cab. Για τα μοντέλα με μικτό βάρος 3,5 τόνων, το βάρος ρυμούλκησης φτάνει έως και τα 750 κιλά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.