Νέες BMW F 900 GS/Adventure και F 800 GS

H BMW προχώρησε στην αποκάλυψη των νέων BMW F/GS με σημαντικές αναβαθμίσεις για το 2024 έχοντας στο επίκεντρο τον νέο και ισχυρότερο κινητήρα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέες BMW F 800 GS, F 900 GS και F 900 GS Adventure

Οι νέες BMW F 900 GS, F 900 GS Adventure και F 800 GS έρχονται να αναβαθμίσουν σημαντικά την γκάμα των μεσαίων κυβισμού adventure των Βαυαρών και παρουσιάζονται με ανανεωμένη σχεδίαση, χαμηλότερο βάρος και νέα περιφερειακά, ενώ φέρουν κινητήρα μεγαλύτερης χωρητικότητας.

Διαβάστε επίσης – BMW R 18 Thw Crown: Το νέο custom για τα 100 χρόνια των Βαυαρών

Η αρχή στις αλλαγές γίνεται με τον αναβαθμισμένο εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα που αύξησε τη χωρητικότητα του από τα 853 στα 895 κ.εκ. Η απόδοσή του αυξήθηκε κατά 10 ίππους σε όλες τις εκδόσεις με την F 800 GS να αποδίδει 87 ίππους και 91 Nm ροπής, ενώ στις F 900 GS/Adventue η απόδοση φτάνει στους 105 ίππους και τα 93 Nm με σημαντική ενίσχυση της καμπύλης της ροπής σε όλο το φάσμα λειτουργίας.

Η F 900 GS ανασχεδιάστηκε σε μεγάλο βαθμό και απέχει σημαντικά από την μοτοσικλέτα που θα αντικαταστήσει στη γκάμα της BMW με τους Βαυαρούς να προχωρούν παράλληλα σε σημαντική μείωση του βάρους της που φτάνει συνολικά τα 14 κιλά.

Διαβάστε επίσης – Piaggio: Όφελος 250 ευρώ για όλη τη σειρά Medley

Στη μείωση του βάρους συνεισφέρει το νέο, πλαστικό και λεπτότερο ρεζερβουάρ των 14,5 λίτρων (από 15 στο προηγούμενο μοντέλο) που βελτιώνει και τη θέση οδήγησης, ενώ ολόκληρη η σχεδίαση της μοτοσικλέτας έχει «αδυνατίσει» κάτι που είναι εμφανές στην ουρά αλλά και στο ρύγχος με τον ολοκαίνουργιο προβολέα. αναβάθμιση έχει δεχτεί και η ανάρτηση με νέα ανεστραμμένο και πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι της Showa.

Η εργονομία της θέσης οδήγησης δίνει έμφαση στον έλεγχο στις εκτός δρόμου διαδρομές με το τιμόνι να βρίσκεται πλέον πιο ψηλά και τα μαρσπιέ να έχουν τοποθετηθεί πιο χαμηλά στην F 900 GS αλλά και στην πιο περιπετειώδη έκδοση Adventure με το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ. Ο επιλογέας του κιβωτίου είναι ρυθμιζόμενος και στις τρεις μοτοσικλέτες, ενώ διαφορετικό είναι και το ποδόφρενο. Στη βελτίωση της ασφάλειας συνεισφέρουν και τα νέα LED φωτιστικά σώματα με τον προβολέα να προσφέρει ευρύτερη δέσμη φωτός στη «μικρή σκάλα».

Στον στάνταρ εξοπλισμό και των τριών νέων adventure της BMW ανήκει ένα TFT πίνακας πληροφοριών με διαγώνιο στις 6,5 ίντσες που προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης με κινητό. Η F 900 GS φέρει στάνταρ και holder στο φέρινγκ για την ασφαλή τοποθέτηση ηλεκτρονικών συσκευών.

Στάνταρ και για τις τρεις μοτοσυκλέτες είναι τα δύο προγράμματα λειτουργίας Road και Rain που μεταβάλλουν τα χαρακτηριστικά απόδοσης του κινητήρα αλλά και των συστημάτων υποβοήθησης του αναβάτη, με έξτρα προγράμματα διαθέσιμα προαιρετικά και τις F 800 GS και F 900 GS να μπορούν να εξοπλιστούν επίσης έξτρα με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση ESA.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.