Νέο Hyundai i20: Αποκάλυψη και του εσωτερικού

Η Hyundai δεν περίμενε τελικά μέχρι την επίσημη έναρξη της έκθεσης της Γενεύης και μας αποκάλυψε και το εσωτερικό του νέου i20.

Βρείτε μας στο

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός από τότε Hyundai μας αποκάλυψει την ολοκαίνουρια και 3η γενιά του i20, με τους Κορεάτες να μας κρατούν σε σχετική αγωνία μόνο για την εικόνα του εσωτερικού του. Τώρα προχωρούν και στη δημοσίευση μιας φωτογραφίας που αφορά το ταμπλό του νέου τους μοντέλου, την οποία και σας παραθέτουμε (αρχική), μαζί με μία πιο κοντινή για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη του συστήματος πολυμέσων.

Huyndai i20 εσωτερικό 2020

Στη φωτογραφία της Hyundai βλέπουμε ένα μοντέρνο εσωτερικό, λιτό σχεδιαστικά με τις μεγάλες οθόνες για το πίνακα πληροφοριών του οδηγού και το σύστημα πολυμέσων να κυριαρχούν. Και για τις δύο οθόνες η διαγώνιος ανέρχεται στις 10,25 ίντσες. Το χρώμα για τον πίνακα πληροφοριών του οδηγού αλλάζει ανάλογα με το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης (Normal, Green και Eco), ερνώ για τη στάνταρ έκδοση του συστήματος πολυμέσων οι οθόνη είναι μικρότερη, όχι όμως και μικρή, στις 8 ίντσες.

Μάθετε τα πάντα για τη νέα τρίτη γενιά του Hyundai i20 στο αναλυτικό άρθρο που ετοιμάσαμε για εσάς, σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr