Νέο Skoda Fabia και νέα διάκριση Red Dot

To όνομα Fabia επιστρέφει στις διακρίσεις των βραβείων Red Dot με τη νέα γενιά να βραβεύεται εκ νέου έπειτα από το Red Dot Award που είχε κατακτήσει το Fabia το 2008 και 2015.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda Fabia βραβείο Red Dot 2022

Το νέο Skoda Fabia το δημοφιλές εισαγωγικό μοντέλο της Τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας κέρδισε φέτος, για τρίτη φορά στη ιστορία του, το βραβείο Red Dot για εξαιρετική σχεδίαση προϊόντων με τους Τσέχους να έχουν αποσπάσει συνολικά 17 βραβεία στην κατηγορία σχεδίασης προϊόντων του γνωστού διαγωνισμού σχεδιασμού.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε στην Τοσκάνη το πρώτο ηλεκτρικό της οικογένειας RS

Προσφέροντας τον περισσότερο χώρο στην κατηγορία του, το νέο Skoda Fabia, στην τέταρτη γενιά του, κέρδισε πόντους για τον συναισθηματικό σχεδιασμό και τις σπορ του αναλογίες.


Στην αιτιολόγηση της απόφασής τους, τα μέλη της κριτικής επιτροπής του βραβείου Red Dot τόνισαν: “To Fabia μεταφέρει μια σπορ αλλά και αρεστή εντύπωση μέσω της εξωτερικής της σχεδίασης. Το εσωτερικό έχει μια εκπληκτικά γενναιόδωρη αίσθηση ευρυχωρίας.” Ο συμμετρικά σχεδιασμένος πίνακας οργάνων μαζί με την ανεξάρτητη κεντρική οθόνη και την οριζόντια διακοσμητική επένδυση τονίζουν το πλάτος του εσωτερικού και ενισχύουν την αίσθηση ευρυχωρίας του Fabia.

Ο Oliver Stefani, επικεφαλής σχεδίασης της Skoda, δήλωσε: “Η κατάκτηση του βραβείου Red Dot για το νέο Fabia είναι μια πολύ ιδιαίτερη τιμή και θαυμάσια επιβεβαίωση της δουλειάς μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, που προσπαθεί καθημερινά να αναπτύξει την προϊοντική ταυτότητα των μοντέλων μας με μεγάλη αφοσίωση και ενθουσιασμό. Για περισσότερα από δέκα χρόνια τώρα, τα αυτοκίνητά μας εντυπωσιάζουν σε τακτική βάση τα διεθνούς αποδοχής μέλη της κριτικής επιτροπής με τον συναισθηματικό σχεδιασμό, τους γενναιόδωρους χώρους, την πρακτικότητα και την εξαιρετική σχέση ποιότητας/τιμής – ένα ελκυστικό πακέτο που εκτιμούν επίσης και οι πελάτες μας.”

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Skoda Octavia iV Grand Coupe 204 PS

Το Red Dot Award είναι ένας από τους πιο γνωστούς και διάσημους διαγωνισμούς σχεδιασμού στον κόσμο. Τα συνολικά 48 μέλη της κριτικής επιτροπής από 23 χώρες, συμπεριλαμβανομένων καθηγητών, σχεδιαστών, δημοσιογράφων και συμβούλων σχεδιασμού, αξιολόγησαν ανεξάρτητα κάθε συμμετοχή βάσει πολλών κριτηρίων, όπως το επίπεδο καινοτομίας, η λειτουργικότητα, η εργονομία, η ανθεκτικότητα και η φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Το 2022, το βραβείο Red Dot, το οποίο αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένη σφραγίδα ποιοτικού προϊοντικού σχεδιασμού, θα απονεμηθεί για 67η φορά. Η επίσημη τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στο Red Dot Gala στις 20 Ιουνίου 2022 στο Έσσεν της Γερμανίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.