Νερό σε δισκόπλακες θερμοκρασίας 500 βαθμών. Τι θα συμβεί; (+video)

Πυρακτωμένες δισκόπλακες που αγγίζουν τους 500 βαθμούς Κελσίου δέχονται νερό με πιεστικό και στο video που ακολουθεί θα δούμε το αποτέλεσμα. Καταστροφικό!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νερό δισκόπλακες

Από το κανάλι “Garage 54” έχουμε δει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα και ακραία πειράματα, όπως για παράδειγμα τι συμβαίνει αν βάλουμε πετρέλαιο σε κινητήρα βενζίνης. Αυτή τη φορά, από το ρωσικό κανάλι δημοσιεύθηκε ένα εξίσου ενδιαφέρον video που δείχνει τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει το νερό επάνω σε καυτές δισκόπλακες.

Χρήσιμα: Που βρίσκεται ο αισθητήρας εξωτερικής θερμοκρασίας στο αυτοκίνητο;

“Πρωταγωνιστής” του video είναι μία αγωνιστική Toyota Supra, η οποία αναλαμβάνει να αυξήσει σημαντικά την θερμοκρασία στις δισκόπλακες του πίσω άξονα. Το πείραμα ξεκινά και στο σημείο 10:05 του video βλέπουμε τις πρώτες σπίθες με την αύξηση της θερμοκρασίας. Στη συνέχεια ο δίσκος πυρακτώνεται αναπτύσσοντας ακραίες θερμοκρασίες της τάξης των 500 βαθμών Κελσίου.

Τη στιγμή που η θερμοκρασία μεγιστοποιείται, το εξάρτημα των φρένων “δέχεται” αρκετό νερό και το κόκκινο χρώμα σταδιακά υποχωρεί. Με την ολοκλήρωση του πειράματος, οι δισκόπλακες αφαιρέθηκαν και το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό, αφού πέρα από τις στραβές επιφάνειες που δημιουργήθηκαν, σε πολλά σημεία υπήρξε θραύση του υλικού δημιουργώντας ρωγμές.

Tesla Model S: Διένυσε 400.000 χλμ. με τα ίδια τακάκια 

Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τις απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας των φρένων. Θυμηθείτε να πλένετε το αυτοκίνητο χωρίς να έχει προηγηθεί πρόσφατα καταπόνηση του συστήματος πέδησης. Επίσης, κίνδυνος εγκυμονεί και σε λακκούβες με νερό, ειδικά όταν οδηγούμε χρησιμοποιώντας έντονα τα φρένα αυξάνοντας την θερμοκρασία των δίσκων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.