Ο 10χρονος γιος του Ben Affleck έπαιξε… συγκρουόμενα με Lamborghini και BMW (+video)

O δεκάχρονος γιος του Ben Affleck... μπήκε στην θέση του οδηγού μιας Lamborghini Urus και... νόμιζε πως είναι σε συγκρουόμενα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ben Affleck

Ένα ατυχές συμβάν έλαβε χώρα πρόσφατα, όταν ο 10χρονος γιος του Ben Affleck βρέθηκε πίσω από το τιμόνι μίας Lamborghini Urus και άθελά του την τράκαρε με μία σταθμευμένη BMW X6. Ευτυχώς ο μικρός Samuel δεν τραυματίστηκε, ενώ και η ζημιά στα δύο αυτοκίνητα είναι αρκετά μικρή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez βρέθηκαν σε γνωστή εταιρεία ενοικιάσεων πολυτελών αυτοκινήτων στο Los Angeles. Για λίγα λεπτά έχασαν από την προσοχή τους τον Samuel, ο οποίος πέρασε στην θέση του οδηγού μίας Lamborghini Urus. Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, ο κινητήρας του SUV ήταν ήδη ενεργοποιημένος και ο 10χρονος επέλεξε την όπισθεν.

Προφανώς το ιταλικό SUV βρισκόταν πολύ κοντά στην λευκή BMW με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με πολύ χαμηλή ταχύτητα χωρίς να προκαλέσει ζημιά. Αμέσως ο μικρός βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγε να δει τη ζημιά που είχε δημιουργηθεί. Ευτυχώς το συμβάν έληξε εκεί, χωρίς να υπάρξει πιο σοβαρό πρόβλημα.

Πηγή: usmagazine.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.