Ο Horacio Pagani μας δείχνει τι θα μας… έδειχνε στη Γενεύη (+video)

Όπως γνωρίζετε, η έκθεση της Γενεύης έχει ματαιωθεί. Έτσι, ο Horacio Pagani μας δείχνει δύο αυτοκίνητα μέσα από το «στρατηγείο» της εταιρείας στη Modena...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η ματαίωση της έκθεσης της Γενεύης είναι πλέον γνωστή και η Ιταλία είναι η χώρα που βιώνει στο μέγιστο βαθμό τις συνέπειες του κοροναϊού. Έτσι, ο Horacio Pagani αποφάσισε να μας παρουσιάσει τι θα βλέπαμε από την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία στην Ελβετία. Τα δύο νέα μοντέλα είναι η Pagani Huayra Imola και η Huayra Roadster BC.

Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για την τελευταία και ισχυρότερη έκδοση της Huayra. Το όνομα Imola προέρχεται από τη δημοφιλή πίστα της Ιταλίας που πλέον ονομάζεται «Autodromo Enzo e Dino Ferrari». Διατέθηκε σε μόλις πέντε αντίτυπα και έχουν ήδη πουληθεί, με το αντίτιμο να έχει εφτά ψηφία.

Pagani Huayra Roadster BC: Το υπεραυτοκίνητο των 4.000.000 ευρώ (+videos)


Κάτω από το καπό του εξωτικού hypercar βρίσκεται ένας twin-turbo V12 κινητήρας χωρητικότητας 6 λίτρων. Αποδίδει 827 ίππους και 1.100 Nm ροπής, τεχνικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ως το ισχυρότερο μοντέλο της φίρμας.

Το δεύτερο αυτοκίνητο ονομάζεται Huayra Roadster BC και δημιουργήθηκε σε 20 αντίτυπα για τον εορτασμό ισάριθμων ετών ιστορίας της Pagani. Μπορεί να εξοπλίζεται με τον ίδιο κινητήρα, αλλά η ισχύς έχει μειωθεί στους 800 ίππους με 1.050 Nm ροπής.

Γενεύη 2020: Όλες οι πρεμιέρες της έκθεσης που δεν έγινε ποτέ

Ωστόσο, το μειωμένο βάρος λόγω της εκτεταμένης χρήσης ανθρακονημάτων και τα αεροδυναμικά βοηθήματα δημιουργούν ένα αποτέλεσμα με σαφή αγωνιστικό προσανατολισμό. Η Pagani ανακοινώνει επισήμως ότι το αυτοκίνητο δέχεται έως και 2,2 G επιτάχυνσης.

Το κόστος της κάθε Pagani Huayra Roadster BC ξεπέρασε τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και ασφαλώς ξεπούλησε και αυτό το μοντέλο. Στο video που ακολουθεί, θα δείτε τον ιδρυτή της Pagani να μας παρουσιάζει τα δύο αυτοκίνητα μέσα από το στρατηγείο της ιταλικής φίρμας στη Modena της Ιταλίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.