Ορόσημο παραγωγής για το Citroen C3

Το Citroen C3 είναι το best seller της γαλλικής εταιρίας τα τελευταία χρόνια και η παραγωγή του που ξεπέρασε το 1.000.000 απλά το επιβεβαιώνει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Citroen C3 ορόσημο παραγωγής

Στο σημαντικό ορόσημο παραγωγής των 1.000.000 μονάδων έφτασε η τρίτη γενιά του Citroen C3. Το μικρό γαλλικό μοντέλο μετρά πλέον περισσότερες από 4,5 εκατ. πωλήσεις από το 2002 που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του αντικαθιστώντας στην γκάμα το επίσης επιτυχημένο εμπορικά Saxo.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Citroen C3 1.2 PureTech 110 PS

Η τρέχουσα γενιά που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2016 και πρόσφατα δέχτηκε την πρώτη της ανανέωση, εξακολουθεί να βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες θέσεις των ταξινομήσεων σε σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές, όπως είναι αυτές της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Κατά το λανσάρισμα της 3ης γενιάς το Citroen C3 ήταν σύμφωνα με τη γαλλική εταιρία το μοντέλο που προσέφερε τις περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης στην κατηγορία του, ενώ σήμερα μόνο για το αμάξωμα του υπάρχουν διαθέσιμοι 97 διαφορετικοί συνδυασμοί.

Να σημειωθεί ότι το supermini των Γάλλων διατίθεται με επτά διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, τέσσερα χρωματικά πακέτα Colour Packs, τέσσερα διαφορετικά χρώματα για την οροφή του αλλά και τρεις διαφορετικές επιλογές αναφορικά με την διακόσμηση της τελευταίας.

Διαβάστε επίσης – Citroen C5X: Η νέα ναυαρχίδα των Γάλλων είναι γεγονός (+video)

Η Citroen αναφέρει επίσης πως το 41% όσο το επιλέγουν καταλήγουν στις πλουσιότερα εξοπλισμένες εκδόσεις Shine και Shine Pack, ενώ σχεδόν δύο στους τρεις επιλέγουν τη βαφή δύο τόνων με διαφορετικό χρώμα για την οροφή σε σχέση με το υπόλοιπο αμάξωμα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr