Παραγωγή “μαμούθ” και στα κιβώτια η Skoda

Η Skoda έφτασε σε ένα ακόμη ορόσημο που δείχνει τον βαρύνοντα ρόλο που έχει εντός του VW Group, αυτή τη φορά στην κατασκευή κιβωτίων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda παραγωγή κιβώτια ορόσημο

Η Skoda παίζει ολοένα και σημαντικότερο ρόλο στη συνολική παραγωγή του VW Group και αυτό φαίνεται πλέον και στον αριθμό κιβωτίων που έχει παράγει. Οι Τσέχοι ανακοίνωσαν πως η παραγωγή τους στα σύγχρονης γενιάς κιβώτια -για τους ίδιους αλλά και για άλλες εταιρίες του ομίλου- ξεπέρασε πρόσφατα τα 13 εκατ. μονάδες!

Αυτή τη στιγμή η Skoda κατασκευάζει τρεις διαφορετικούς τύπους κιβωτίου τόσο για τα δικά της μοντέλα όσο και για άλλα μοντέλα του γερμανικού ομίλου. Ειδικότερα στο κεντρικό της εργοστάσιο στη Mladá Boleslav, οι Τσέχοι κατασκευάζουν το χειροκίνητο κιβώτιο MQ200 των πέντε σχέσεων για μοντέλα με κινητήρες από ένα έως και 1,6 λίτρα, και αυτό το κάνει εδώ και 20 χρόνια. Από το 2011 το ίδιο κιβώτιο παράγεται και ως εξατάχυτο. Από το 2000 έως και σήμερα η Skoda έχει κατασκευάσει περισσότερα από 7,59 εκατ. κιβώτια αυτής της σειράς με την ημερήσια παραγωγή να φτάνει αυτή τη στιγμή στις 2.000 μονάδες.

Διαβάστε επίσης – Skoda: Νέο ορόσημο στην παραγωγή κινητήρων

Η Skoda παράγει και τα κιβώτια με κωδικούς MQ100/SQ100 επίσης στο εργοστάσιο στη Mladá Boleslav από το 2011, κιβώτια για μικρά μοντέλα αστικού χαρακτήρα όπως είναι το Citigo, το VW up! και το Seat Mii αλλά και το Fabia Φέτος τον Αύγουστο η τσέχικη εταιρία έφτασε τα 2.000.000 κιβώτια αυτής της σειράς με την παραγωγή τους να έχει ξεκινήσει εκεί το 2011.

Τέλος, στο εργοστάσιο στο Vrchlabí η Skoda κατασκευάζει το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων με ρυθμό 2.300 μονάδες ημερησίως και 1.125.200 μονάδες παραγωγή μόνο το 2019.

“Σήμερα φτάσαμε στον εντυπωσιακό αριθμό των 13 εκατ. κιβωτίων τελευταίας γενιάς. Αυτό το ορόσημο παραγωγής είναι το αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου εξειδίκευσης της ομάδας μας αλλά και του ομαδικού πνεύματος μας. Χάρη σε αυτά τα δυνατά σημεία, η παραγωγή της Skoda κερδίζει διαρκώς έδαφος αναφορικά με τη στρατηγική της σημασία και έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πυλώνες κλειδιά στο δίκτυο του ομίλου.”, δήλωσε σχετικά ο Michael Oeljeklaus μέλος του δ.σ. των Τσέχων, υπεύθυνος παραγωγής και logistics.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr