Ποια πασίγνωστη εταιρεία προχωρά μέχρι το 2025 στον πλήρη εξηλεκτρισμό των μοντέλων της;

Εκτός από τα νέα μοντέλα, στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης είχαμε και σημαντικές ανακοινώσεις. Μία από αυτές ήταν και η ανακοίνωση πασίγνωστης εταιρείας για πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το όραμά της για πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας της μέχρι το 2025 και την πρόθεσή της το 100% των ευρωπαϊκών της πωλήσεων να αποτελείται από ηλεκτρικά/plug-in υβριδικά συστήματα κίνησης μέχρι το 2025, εξέφρασε η Honda στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ένας στόχος ο οποίος είναι αρκετά πιο… φιλόδοξος από τον αρχικό που είχε τεθεί το 2017 για τον εξηλεκτρισμό των δύο τρίτων των πωλήσεών της μέχρι το 2025. Γίνεται έτσι πρώτη προτεραιότητα για την παγκόσμια μετάβαση της Honda στην ηλεκτροκίνηση, στο πλαίσιο του οράματός της για το 2030.

Μιλώντας σε σχετική συνέντευξη τύπου, ο Tom Gardner, Αντιπρόεδρος της Honda Motor Europe, δήλωσε μεταξύ άλλων πως «οι περιβαλλοντικές προκλήσεις εξακολουθούν να απαιτούν πιο καθαρή μετακίνηση. Η τεχνολογία εξελίσσεται με εντατικό ρυθμό και ο κόσμος αρχίζει να βλέπει με άλλη ματιά το αυτοκίνητο.».

Εκτός από τα ηλεκτρικά μοντέλα, με πρώτο και καλύτερο το e Prototype που έκανε πρεμιέρα στην Γενεύη και μέσα στο έτος θα το γνωρίσουμε και ως μοντέλο παραγωγής (το πρώτο ηλεκτρικό μαζικής παραγωγής της Honda), θα υπάρξει και περαιτέρω επέκταση της πλήρως υβριδικής τεχνολογίας, καθώς η Honda εκτιμά ότι η πλήρως υβριδική τεχνολογία θα παίξει βασικό ρόλο στην εκπλήρωση των στόχων της για 100% ηλεκτροκίνηση μέχρι το 2025.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πολύτιμοι σύμμαχοι στα σχέδια της Honda είναι οι εταιρείες EV-Tec (εξελίσσει περαιτέρω την τεχνολογία αμφίδρομης φόρτισης Honda Power Manager), Moixa (ειδικεύεται στην τεχνολογία “συγκέντρωσης πόρων”) και Ubitricity (μία κορυφαία πάροχο λύσεων φόρτισης).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr