Σε κουτί το νέο Land Rover Defender

Μέχρι σήμερα, όλα τα αυτοκίνητα πρώτα τα βλέπαμε κανονικά να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και μετά, κάποια στιγμή αποκτούσαν και έκδοση Lego. Στην περίπτωση του νέου Defender δεν ισχύει αυτό.

Βρείτε μας στο

Βλέπετε το νέο Land Rover Defender διάλεξε διαφορετικό δρόμο ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, καθώς πρώτα το βλέπουμε σε μινιατούρα Lego και μετά θα το δούμε και επισήμως.

Το σκληροτράχηλο βρετανικό 4×4 ομολογουμένως αποκαλύφθηκε με ιδιαίτερο τρόπο, καθώς για πρώτη φορά το βλέπουμε στο κουτί του… Ναι έχει κουτί, αφού φυσικά μιλάμε για αυτοκίνητο υπό κλίμακα.

Φυσικά δεν βλέπουμε κάτι που μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς το τετραγωνισμένο σχήμα του νέου Defender εκτός από αναμενόμενο, είναι κάτι που έχουμε δει και στις φωτογραφίες του με καμουφλάζ.

Το νέο Land Rover Defender της Lego απαρτίζεται από 2.573 κομμάτια, τα οποία πρέπει να έρθουν σε επαφή με το σωστό τρόπο και τη σωστή σειρά, προκειμένου να δημιουργηθεί το εμβληματικό offroad υπό κλίμακα.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr