Σείριος Σ.Ε.Α. : O γίγαντας της Εθνικής Οδού “παίρνει” και πάλι ζωή με την βοήθεια του ήλιου!

Σύντομα θα είναι ο μεγαλύτερος υβριδικός σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα! Ο παρατημένος Σείριος της Εθνικής "ανασταίνεται"...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Σείριος

Κάποτε ήταν ένα από τα πιο Must σημεία συνάντησης, γινόταν το αδιαχώρητο… Σήμερα παρακμάζει και έχει χάσει την “αίγλη” του. Στο μέλλον, όμως, θα είναι όπως όλα δείχνουν ένα υπερσύγχρονο “spot” όπου θα σταματούν οι οδηγοί για να φορτίζουν τα ηλεκτρικά τους οχήματα. Ασφαλώς, αναφερόμαστε στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων “ΣΕΑ ΣΕΙΡΙΟΣ”, ο οποίος σύντομα θα είναι ο μεγαλύτερος υβριδικός σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα.

Εναέριο Video: Δείτε πως κατασκευάζεται ο αυτοκινητόδρομος κεντρικής Ελλάδας (Ε65)

Πρόσφατα βρεθήκαμε στο σημείο, φωτογραφίσαμε το “εργοτάξιο” και όπως μπορείτε να δείτε ήδη τα πάνελ έχουν τοποθετηθεί στον χώρο στάθμευσης. Το φωτοβολταϊκό στέγαστρο έχει ισχύ 500 kWp και αναμένεται να τροφοδοτεί ταχυφορτιστές (DC) σε κάθε ρεύμα. Το συγκεκριμένο στέγαστρο θα προσφέρει δυνατότητα άμεσης φόρτισης από τα φωτοβολταϊκά, ενώ όταν δεν χρησιμοποιείται κάποιος φορτιστής, θα υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης της ενέργειας.


Την δημιουργία του μεγαλύτερου υβριδικού σταθμού φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκίνητων έχει αναλάβει η εταιρεία Easy Power και για την ώρα δεν έχει γνωστοποιηθεί πότε θα ολοκληρωθεί η υλοποίηση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σταθμός Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων “ΣΕΑ ΣΕΙΡΙΟΣ”, κατασκευάστηκε στο 43ο χλμ. του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Λαμίας το 1996 και κόστισε περίπου 15.000.000 ευρώ (σε σημερινά χρήματα γιατί τότε είχαμε δραχμές στην Ελλάδα). Η ονομασία του προέρχεται από το λαμπρότερο αστέρι στον νυχτερινό ουρανό και σημαίνει “φωτεινός”. Περιλαμβάνει δύο κεντρικά κτίρια εξυπηρέτησης ταξιδιωτών (που συνδέονται με μεταλλική γέφυρα – εστιατόριο), πρατήρια καυσίμων, πλυντήρια, σταθμούς ελέγχου, καταστήματα κ.τ.λ. Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε οπλισμένο σκυρόδεμα και δομικός χάλυβας.

Highlight φυσικά είναι η γέφυρα με τις μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, στις οποίες μπορούσες να βλέπεις τα αυτοκίνητα να περνούν από κάτω σου καθώς τρως! Πλέον, ο Σείριος παρακμάζει… Δεν είναι αυτό που ίσως κάποιοι έχουμε στο μυαλό μας από τότε. Σχεδόν άδειος, χωρίς τραπέζια και κυρίως χωρίς επισκέπτες… Σύντομα, όμως, αυτό θα αλλάξει, η αντίστροφη μέτρηση για τον “πράσινο” Σείριο έχει ξεκινήσει!

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το video που ανέβηκε στο κανάλι “up stories” στο youtube και μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το κτήριο αλλά και την κατάσταση που επικρατεί σε αυτό σήμερα.

Φωτογραφία: Upstories
tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.