Σκοτώθηκε ακολουθώντας τους χάρτες Google… Μήνυση από την οικογένεια (+video)

Μήνυση από την οικογένεια του 47χρονου Αμερικανού στην Google, με την αιτιολογία ότι το GPS δεν είχε ενημερωθεί εδώ και μία δεκαετία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Google Maps

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος οδηγός βρίσκεται σε δυσάρεστη κατάσταση επειδή ακολουθούσε “πιστά” τις οδηγίες του GPS . Στο παρελθόν, στην Αλεξανδρούπολη είχε γίνει τροχαίο για ακριβώς αυτόν τον λόγο. Τώρα, η είδηση που μας έρχεται από την Βόρεια Καρολίνα των Η.Π.Α. είναι πολύ πιο σοβαρή.

Καλάβρυτα: Γερμανοί τουρίστες ακολούθησαν το GPS και ιδού το αποτέλεσμα

Όπως μετέδωσαν τα διεθνή μέσα πριν από έναν χρόνο, ο 47χρονος Philip Paxson ακολουθούσε το Google Maps ένα βροχερό βράδυ. Ξαφνικά, δεν είδε την γκρεμισμένη γέφυρα μπροστά του και έπεσε από ύψος. Αυτή του η απροσεξία είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του, με την οικογένεια τώρα να στρέφεται απέναντι στην εταιρεία, έχοντας μάλιστα καταθέσει και μήνυση.


Η οικογένεια αναφέρει ότι οι χάρτες δεν είχαν ενημερωθεί παρά το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, η γέφυρα είχε γκρεμιστεί εδώ και μία δεκαετία. Επίσης, ευθύνες βαραίνουν και τις τοπικές αρχές λόγω έλλειψης προειδοποιητικών πινακίδων. “Ήταν μια σκοτεινή και βροχερή νύχτα. Aκολουθούσε το GPS, τον κατεύθυνε σε μία κατεστραμμένη γέφυρα και έπεσε στο ποτάμι”, αναφέρει η σύζυγός του.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι οι δικηγόροι της οικογένειας ισχυρίζονται πως ένας κάτοικος της περιοχής προσπάθησε να επισημάνει την καταστροφή της γέφυρας στην Google και επικοινώνησε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο δεν έλαβε ποτέ απάντηση.

Πηγή: theguardian.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.