Το όνομα του νέου ομίλου FCA-PSA, με έμπνευση τα αστέρια

Στην πορεία προς μια ιστορική συγχώνευση οι FCA και PSA ανακοίνωσαν το όνομα του νέου ομίλου που θα δημιουργήσουν το 2021.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Stellantis Group PSA-FCA συγχώνευση

Η συγχώνευση μεταξύ του Groupe PSA και της Fiat Chrysler Automobiles (FCA), η οποία θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021, βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι άνθρωποι των δύο ομίλων προχώρησαν στην ανακοίνωση του εταιρικού ονόματος για το νέο σχήμα που θα προκύψει, το οποίο και είναι Stellantis.

Όπως μας ενημερώνουν οι PSA και FCA το νέο όνομα, το οποίο δεν παραπέμπει αρχικά σε αυτοκινητοβιομηχανία, έχει τις ρίζες του στο λατινικό ρήμα “stello”, σε ελεύθερη μετάφραση “να φωτίζω, να κάνω πιο λαμπρό με αστέρια.

Διαβάστε επίσης: Μονοπωλιακοί “φόβοι” στην Ε.Ε. φρενάρουν τη συγχώνευση PSA-FCA.


Η έμπνευση γι αυτό το όνομα προέρχεται από τον… αστερισμό των εταιριών που θα βρίσκονται στο νέο όμιλο Stellantis, ο οποίος και θα είναι ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο και σε αριθμό αυτοκινητοβιομηχανιών.

Η διαδικασία για την εύρεση του ονόματος ξεκίνησε λίγο μετά από την ανακοίνωση της δεσμευτικής συμφωνίας για τη συγχώνευση μεταξύ των δύο ομίλων, ενώ εμπλοκή στην εύρεση του ονόματος είχε και ο όμιλος επικοινωνίας Publicis.

Διαβάστε επίσης – FCA-PSA: Έχουν ανάγκη τόσες μάρκες; Τι θα γίνει μετά τη συγχώνευση τους;

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση το εταιρικό όνομα Stellantis θα χρησιμοποιείται αποικλειστικά σε επίπεδο ομίλου και σε άμεσο μέλλον θα ακολουθήσει και το εταιρικό σήμα που θα το συνοδεύει. Κανένα από τα εταιρικά σήματα και λογότυπα των εταιριών του νέου ομίλου δεν πρόκειται να αλλάξει.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]